LEGENDS of ROCK Tribute Tour

Tributes aan David Bowie, Tina Turner en Joe Cocker

David Bowie, Tina Turner en Joe Cocker

Op zaterdag 27 mei komt LEGENDS of ROCK Tribute Tour weer naar Hilversum!

In onze grote zaal zijn er odes aan Tina Turner, David Bowie en Joe Cocker. Alle hits en de beste albumsongs van deze muzikale helden worden over het publiek uitgestort. Samen met spectaculaire lichtshows en vele special effects zorgen de bands voor een aaneenschakeling van dynamische shows en de ultieme ‘Live In Concert’-beleving.

Golden Years is een uniek eerbetoon aan David Bowie waarin het draait om de songs uit Bowie’s ‘gouden’ jaren. Met als hoogtepunten de jaren ‘70 en begin jaren ’80. Tijdens de show worden alle wereldhits en beste albumnummers gespeeld. Denk aan de songs Space Oddity, Changes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Absolute Beginners, Heroes e.v.a. van legendarische albums als Hunky Dory, Ziggy Stardust, Aladdin Sane, Station to Station, Scary Monsters, Let’s Dance… stuk voor stuk klassiekers. Met een fantastische zanger die qua stem en uitstraling erg dicht in de buurt van Bowie komt en een aantal doorgewinterde muzikanten met de juiste energie en bekwaamheid, houdt Golden Years de muziek van Bowie in leven. Golden Years is de ultieme Bowie beleving, die je niet wilt missen!

Met zes topmuzikanten, een fenomenale Tina en twee achtergrondzangeressen/danseressen brengt This is Tina! dé ultieme Tina Turner experience! Alles komt voorbij, van de bekendste hits tot aan de beste albumnummers. De authentieke sounds en feels nemen je moeiteloos mee naar de mega stadionconcerten waar Tina Turner miljoenen fans aan zich wist te binden.

Joe Undercover is de achtkoppige Joe Cocker tributeband met als frontman de enige echte ‘Dutch Joe Cocker’: Cees Geluk. Menig fan is verbijsterd door zijn enorme gelijkenis met de Britse zanger. Samen met een strakke ritmesectie, snerpende gitaarpartijen, meeslepende sax-solo’s en de vette soulstemmen van de twee zangeressen zorgt hij voor een geweldige muzikale show. Alle bekende en ook minder bekende nummers van de legendarische rockzanger komen voorbij met verrassende hedendaagse elementen. Een ‘must see’ voor de echte Joe Cocker fans en alle andere muziekliefhebbers.