Soul Food
met Jared Grant

Een speciale editie van Soul Food i.v.m. 10-jarig bestaan, met als muzikale gast Jared Grant!

Hoera, Soul Food bestaat alweer 10 jaar!

Tijdens Soul Food kun je dansen op de heerlijkste disco, funk, R&B, hiphop en natuurlijk soul. In alle variaties en van alle jaren, voor jong en iets minder jong! Dit keer een speciale editie, Soul Food bestaat namelijk maar liefst 10 jaar!

In de notendop ziet je avond er als volgt uit: dansen, dansen, kleine pauze voor een drankje, en weer dansen. Dit alles natuurlijk onder de bezielende leiding van dj Branco. Én hij heeft dit jaar elke editie een gast-dj.

Omdat deze editie bijzonder is, wordt er dan ook een éxtra soulvolle special guest toegevoegd aan de line-up! Hierover later meer…

Special guest: Jared Grant!

Als je aan Jared Grant denkt, denk je aan SOUL! Met zijn veelzijdige stem, gulle lach en strakke dansmoves verovert hij keer op keer de harten van het publiek. Naast optredens met zijn eigen band was Jared veelvuldig te zien bij ‘Matthijs Gaat Door’ als onderdeel van de Sven Hammond Big Band op, reist hij ook in 2023 de theaters af met het Amsterdam Funk Orchestra met ‘Tribute to JAMES BROWN’ en tourt Jared het land door met de R&B Oldskool shows van John Williams.

Jared is de perfecte special guest voor Soul Food en we zijn blij om hem bij de line-up te kunnen voegen!

Soul Food Hangout

Wil jij trouwens altijd op de hoogte worden gehouden van alles wat met Soul Food te maken heeft? Kijk dan eens in de Soul Food Hangout! Hier worden clips gedeeld, playlists en kun je zelfs verzoekjes indienen!

Soul Food Hangout