Hilversum Stadsfestival

Eerste editie met o.a. Racoon, Snelle en The Dirty Daddies

Deze eerste editie belooft een groot feest te worden!

Racoon en Snelle zijn de hoofdacts voor de eerste editie van Het Hilversum Stadsfestival. Ook The Dirty Daddies, Jett Rebel en Queen Must Go On zijn op zaterdag 8 juli te zien op het nieuwe festival, dat plaatsvindt op het marktplein van Hilversum.

Met Racoon en Snelle hebben we twee van de populairste Nederlandse artiesten weten vast te leggen. Het repertoire van de Zeeuwse band Racoon staat garant voor een meezingfestijn. Hits als ‘Oceaan’, ‘Love You More’ en ‘Het Is Al Laat Toch’ zullen 8 juli zeker niet ontbreken. Snelle brak door met zijn hit ‘De Reünie’ en vestigde zich daarna in moordend tempo in de top van de Nederlandse muziekindustrie. Grote hits als ‘Smoorverliefd’, ‘Blijven Slapen’ en ‘De Overkant’ zijn ware oorwurmen gebleken en kunnen inmiddels rekenen op tientallen miljoenen streams.

Nederlands grootste partyband The Dirty Daddies, multi-instrumentalist Jett Rebel en winnaar van SBS6-programma Battle of the Bands Queen Must Go On maken het programma zo goed als compleet. Later worden nog één artiest en de dj’s die tussen de optredens de muzikale omlijsting verzorgen aangekondigd.

Tickets zijn beschikbaar vanaf € 43,-. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang!