035 Popprijs: Voorronde #1 | Wisseloord

Vier veelbelovende popacts strijden voor een plek in de finale

035 Popprijs presenteert: voorronde #1!

Op 5 januari strijden vier veelbelovende acts uit de selectie van de 035 Popprijs om een plek in de finale. Elke act speelt 20 minuten en probeert met hun performance de jury te overtuigen. Aan het einde van de avond wordt de winnaar van de voorronde bekend gemaakt. Deze act gaat door naar de finale in De Vorstin op 1 maart!

035 Popprijs

De acts die optreden in Wisseloord 5 januari zijn:

Seb Adams

Seb Adams is een alt-pop singer-songwriter die songs schrijft waar je jezelf in kan herkennen. Hij schrijft en speelt alle muziek zelf, waarbij het liedje altijd centraal staat. Hierdoor zit hij niet aan één genre vast, maar als je er een label aan zou moeten hangen zou dat in de richting zijn van alt-pop met invloeden vanuit rock. In 2022 heeft hij zijn eerste album ‘Between Awake & Fast Asleep’ uitgebracht. Op Spotify heeft hij inmiddels meer dan 9 miljoen streams weten te vergaren.

Isabel

Met Isabels kwetsbare teksten, haar warme stem en haar producties weet Isabel op creatieve wijze haar unieke sound te creëren. In haar muziek is elk nummer een eigen, kleine wereld waarin ze haar visie voedt door te experimenteren met invloeden uit de indie-pop, synths, instrumenten en eigen gemaakte sounds.

Metropolo

De indieformatie METROPOLO staat als een huis. Wie een avondje plain vanilla popliedjes verwacht, wordt verrast door progrock-invloeden en dansbare melancholie. De debuut EP ‘That Great Romance’ is te beluisteren op Spotify en de volgende EP is in preproductie.

5etra

Petra Firbasova (5etra) is geboren in Slowakije. 5etra heeft altijd gedroomd van een carrière als internationale zangeres. Ze had moeite om in Slowakije een rolmodel te vinden dat haar kon laten zien dat er een weg is om haar doelen te bereiken. Ze streeft ernaar die persoon te worden die ze destijds niet kon vinden en het boegbeeld van kansen te zijn voor andere dromers.

De voorrondes vinden plaats in studio 1 van Wisseloord. Het adres is:

Catharina van Renneslaan 10
1217 CX Hilversum