Kom jij ons team versterken?

Altijd al achter de schermen willen werken bij een poppodium? De Vorstin is op zoek naar uitbreiding van haar enthousiaste vrijwilligersteam.

De Vorstin is op zoek naar uitbreiding van de grootste familie van ’t Gooi. Ontvang onze bezoekers met je breedste glimlach als ticketverkoper, garderobemedewerker of host. Creëer onvergetelijke avonden achter de bar. Begeleid artiesten door het pand of leg de avond vast als fotograaf of videograaf. Bouw en schilder fantastische decorstukken in onze decorploeg. Vang bands uit de regio op in onze oefenruimtes of help grote artiesten opbouwen als stagehand.

Als vrijwilliger bij De Vorstin kom je terecht in een fijn team van vrijwilligers en medewerkers. Samen willen we onze bezoekers een onbezorgde avond uit bezorgen!

Van ons krijg je naast een boel liefde ook de mogelijkheid om zelf kosteloos een concert of een dansfeest te bezoeken. Ben je twee keer per maand beschikbaar en spreekt een van de onderstaande functies jou aan? Reageer dan direct door vrijwilligerscoördinator Heidi een mailtje te sturen (heidi@devorstin.nl).

 

Ik word vrijwilliger!
Inloggen voor vrijwilligers

Ben je al vrijwilliger en wil je inloggen op je account? Dat doe je hier!

Inloggen voor vrijwilligers
Een van onze barmedewerkers - Foto door Evert-Jan van den Broek

Als decor-mederwerker ontwerp je in teamverband de tofste decors voor onze evenementen. Misschien heb je het wel eens zien hangen bij Patat Met, Rainbow Ball, Live 2000 of SENSES!

Ben jij graag creatief bezig en werk je graag in teamverband? Dan is dit de functie voor jou!

Ik word decormedewerker!

Als garderobemedewerker verwelkom je bezoekers en neem je jassen en tassen aan voordat het concert begint. Na de show help je de bezoekers weer aan hun spullen. Tussendoor kun je uiteraard een kijkje nemen bij het concert!

In je functie praat je veel met bezoekers en vertegenwoordig je De Vorstin. Het helpt dus als je servicegericht bent en het leuk vindt om met mensen te praten.

Ik word garderobemederwerker!

Als stagehand ben jij de held achter de schermen: je ondersteunt namelijk de technici van dienst tijdens het concert. Je helpt bij het op- en afbouwen van het podium, het in- en uitladen van apparatuur/instrumenten en alles wat hierbij komt kijken.

Steek jij je handen graag uit de mouwen en werk je het liefst in teamverband achter de schermen mee? Dan is stagehand de functie voor jou!

Ik word stagehand!

Als videograaf maak je bewegend beeld tijdens een concert of feest in De Vorstin. Deze beelden kunnen bijvoorbeeld worden ingezet voor een aftermovie of ter promotie van een volgend event.

Heb jij gevoel voor beeld en lijkt het je leuk om tof materiaal te schieten bij een live concert? Dan is dit de functie voor jou!

Ik word videograaf!

Als backstagemedewerker is backstage jouw terrein. Je bent hét aanspreekpunt van de artiesten en zorgt ervoor dat de backstage gevuld is, dat de artiesten kunnen eten en weten waar ze moeten zijn. Je werkt veel samen met de floormanager, de leidinggevende van de avond.

Voor deze functie is het fijn als je overzicht kan bewaren, een professionele houding hebt en niet op je mondje bent gevallen. Ben jij dit? Dan is backstagemedewerker de functie voor jou!

Ik word backstagemedewerker!

Als oefenruimtebeheerder ontvang je muzikanten die een oefenruimte hebben geboekt om te repeteren. Je opent de oefenruimtes voor de muzikanten, bent het aanspreekpunt voor hun vragen en voorziet ze (indien gewenst) van een drankje of een kabel. Wanneer alles op rolletjes verloopt kun je rustig even een boek lezen, je huiswerk maken, of iets anders voor jezelf doen.

Beschik jij over verantwoordelijkheidsgevoel, zijn oefenruimtes voor jou bekend terrein en heb je een zorgzaam karakter? Dan is dit de functie voor jou!

Ik word oefenruimtebeheerder!
Een van onze garderobemedewerkers - Foto door Evert-Jan van den Broek