Livestream

Een aantrekkelijke online-setting wordt steeds belangrijker.

Doordat we als poppodium van intieme optredens tot een extravagante shows produceren, beschikken we over een schat aan ervaring hoe het perfecte plaatje neer te zetten. Tel daarbij op onze professionele videocrew van onze partner Luxonos en jouw livestream heeft alles in zich om een succes te worden.

Meedenken

We denken graag mee. Heb je bepaalde creatieve wensen, of wil je het last-minute toch helemaal anders doen? Alle apparatuur en kennis is bij ons aanwezig zodat we hier in no time op in kunnen spelen. Het geluid is om door een ringetje te halen, de belichting van hoge kwaliteit, het beeld haarscherp.

Juiste setting

Als livelocatie in de Mediastad zijn diverse radio- en televisieprogramma’s bij ons kind aan huis. Deze ervaring stelt ons in staat om voor iedere wens de juiste setting te creëren. Of het nu gaat om een product lancering, congres, talkshow, vergadering of training, het kan allemaal. Onze lounges, kleine en grote zaal lenen zich uitstekend voor een op maat gemaakte stream.

Neem contact op

De perfecte livestream vraagt om maatwerk. Benieuwd naar wat De Vorstin voor je kan betekenen? Neem dan snel contact op met Dirk Slootbeek! Hij reageert binnen twee werkdagen.