Info

De Vorstin is het podium voor muziek, cultuur en media in het hart van mediastad Hilversum!

Bezoekadres
Koninginneweg 44
1211 AS Hilversum

Telefoon en mail
Bekijk ook de pagina met veelgestelde vragen, wellicht vind je daar meteen het antwoord op je vraag.

Kantoor
Wil je contact opnemen met ons kantoor en heeft het haast? Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur via 035 – 6215841. Voor algemene vragen en opmerkingen kun je ons het beste een mailtje sturen via info@vorstin.nl

Kassa
De kassa aan de deur is geopend bij elke betaalde show.
• Veel vragen over tickets kun je vinden in onze FAQ
• Heb je nog een vraag over tickets, mail dan naar: tickets@vorstin.nl

Toegankelijkheid
De Vorstin is toegankelijk voor bezoekers met een beperking. We willen je graag helpen bij het voorbereiden van je bezoek, voor uitgebreidere informatie over de zalen en parkeergelegenheid, ga naar de toelichting.

Bereikbaarheid
De Vorstin ligt in het hart van Hilversum, op loopafstand van station Hilversum. Kijk hier voor een uitgebreide routebeschrijving en meer informatie over de parkeergelegenheden.

Gevonden voorwerpen
Ben je na je bezoek aan de Vorstin iets verloren of kwijt? Kom tijdens de openingstijden van de Vorstin kijken of het afgegeven is bij de garderobe. Of neem contact op via info@vorstin.nl.

Huisregels
Voor de veiligheid van iedereen in De Vorstin hebben we een paar huisregels opgesteld. Als we daar allemaal aan meedoen, is ieder event een feestje. Check onze huisregels hier.

Bezoekersvoorwaarden
Onze bezoekersvoorwaarden zijn gelijk aan die van de bij de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals (VNPF) aangesloten podia en festivals. Je leest onze bezoekersvoorwaarden hier!

Privacy & cookies
Hieronder vind je de privacyverklaring en de cookiestatement van De Vorstin.:

I love My Ears
Wij steuenen de ‘I Love My Ears’-campagne omdat we het belangrijk vinden dat je niet alleen nu van goede muziek kunt genieten, maar over twintig jaar ook nog. Verzorg je oren daarom goed! Oordoppen vergeten? Wij hebben oordoppen van het merk Thunderplug te koop. Vraag ernaar bij onze medewerkers.

De liefde voor muziek, een cultureel hart of een link met mediastad Hilversum. Podium De Vorstin neemt, met ruim 250 producties en een bezoekersaantal van 60.000 tot 80.000 bezoekers per jaar, een belangrijke functie in binnen regio Gooi en Vechtstreek.

Als partner van De Vorstin kan je een belangrijke bijdrage leveren aan een ruim en veelzijdig aanbod van muziek, media en andere culturele programmering in Hilversum. De Vorstin biedt de mogelijkheid om met een specifieke doelgroep in contact te komen, maar bereikt ook een breed publiek, zowel geografisch als demografisch.

Een partnership is een optimaal middel om tot meerwaarde voor beide partijen te leiden. Als tegenprestatie kan de partner niet alleen product promotie en zichtbaarheid verwachten, maar ook de mogelijkheid tot het verstevigen van netwerken en relatiemarketing.

Wat kan De Vorstin voor jouw organisatie betekenen:
• Mogelijkheid tot het huren van de concertzaal en/of de kleine zaal tegen gereduceerd tarief;
• Professionele ondersteuning bij het organiseren van business-events;
• Aanwezigheid bij concerten met relaties;
• Een eigen VIP-bar voorafgaand en na afloop van het concert voor relaties;
• Eigen stoelen bij elke theatervoorstelling in De Vorstin;
• Zichtbaarheid in de tweewekelijkse nieuwsbrief (11.000 abonnees);
• Vermelding als sponsor op de website;
• Vermelding logo op De Vorstin maandposters (A0 borden langs de weg in de regio);
• Vermelding logo op De Vorstin maandflyers welke verspreid worden in de regio.

De Vorstin staat open voor partnership!

Interesse? Neem contact op met onze directeur Wilco Witte
E-mail wilco@vorstin.nl | Tel. 035-6215841