Met een beperking

De Vorstin is voor iedereen goed te bezoeken!

Zowel in de grote zaal als in de kleine zaal zijn er twee rolstoelplaatsen beschikbaar, deze zijn per mail te reserveren: tickets@vorstin.nl. In de grote zaal zijn er maar tien zitplaatsen beschikbaar. Deze plekken zijn alleen via mail te reserveren voor mensen die slecht ter been zijn. In de kleine zaal is voldoende zitgelegenheid in de vorm van tribunes en bij sommige evenementen barkrukken.

Voor bezoekers die (eventjes) slecht ter been zijn is het mogelijk om een zitplaats in de grote zaal te reserveren, in onze kleine zaal is dit niet mogelijk. Wel beperken wij de te reserveren plaatsen tot maximaal twee. Kom je met meer mensen, maar zijn alle rolstoelplaatsen en/of zitplaatsen al gereserveerd? Dan kunnen wij niet garanderen dat je kunt zitten. Uiteraard zullen we er alles aan doen om jullie bij elkaar te houden.

Maak je gebruik van een medisch hulpmiddel zoals een rollator, rolstoel of loopkrukken, dan mag je deze meenemen naar binnen. Niet-medische hulpmiddelen kunnen helaas niet meegenomen worden. Deze kun je bij de garderobe achterlaten.

De dichtstbijzijnde parkeerplaats voor mensen met een beperking is op Parkeerterrein Langgewenst. De volgende dichtstbijzijnde parkeerplaatsen: Bussumerstraat 12, Noordse Bosje tegenover 49, Noordse Bosje 6 en het Stationsplein.

In geval van een reservering van een zitplaats/rolstoelplaats vragen we je je op de avond van het concert gelijk bij onze kassa of de portier te melden. Als zij op de hoogte zijn, kunnen ze je verder helpen. Bezoekers in een rolstoel en de begeleiders worden als eersten binnen gelaten. Kom dus op tijd naar de ingang! Als er een rij staat, wacht dan aan de linkerkant van de rij voor de deur van de hoofdingang.

Bij de kassa kan je een ‘druppel’ halen tegen een borg van € 10. Deze speciale sleutel verleent toegang tot de lift om naar de grote zaal te gaan en tot het toilet voor mensen met een beperking. Het toilet bevindt zich op verdieping -1 (kelder).

Er is helaas niet altijd een ringleiding aanwezig. Als dit zo is, vermelden wij dit bij het evenement.

De hulphond mag mee naar binnen, maar De Vorstin is wel een plek waar harde muziek te horen is.