035 Popprijs: Voorronde #2 | @AllArt

Alex Laurence, Yungkid Mino, Yung Volwassen en XNMI strijden voor een plek in de finale van de 035 Popprijs

035 Popprijs presenteert: voorronde #2!

Op 10 januari strijden vier veelbelovende acts uit de selectie van de 035 Popprijs om een plek in de finale. Elke act speelt 20 minuten en probeert met hun performance de jury te overtuigen. Aan het einde van de avond wordt de winnaar van de voorronde bekend gemaakt. Deze act gaat door naar de finale in De Vorstin op 1 maart!

De acts die optreden in @AllArt 10 januari zijn:

Alex Laurence

Alex is een 17-jarige singer-songwriter uit Laren. Hij maakt akoestische pop geïnspireerd door Finneas, Zucker en Justin Bieber.

XNMI

XNMI, een 19-jarige hiphopper uit Hilversum, is niet als elke andere rapper. Geïnspireerd door Amerikaanse underground rap (Emo rap/Rage) en RnB heeft hij een unieke sound ontwikkeld. Het gebruik van synthesizers, melodieuze zang, ambient melodieën en zware ritmische 808’s, geven XNMI iets wat geen ander heeft.

 

Yungkid Mino

De 19 jarige artiest Yungkid Mino (Djamino Ahanonu) begon op zijn 14e met muziek maken. Het begon allemaal met een beetje freestylen, totdat hij werd uitgenodigd in de studio zijn skills te testen. Hij maakte zijn eerste paar tracks en werd meteen verliefd op het proces.
Met inspiratie van de Amerikaanse hiphop scene, pop culture references en zijn eigen fantasie/ervaringen maakt Yungkid Mino tunes voor elke gelegenheid.

Yung Volwassen

Yung Volwassen is een energieke hiphop/pop act met onontkoombaar aanstekelijk enthousiasme en dansbare vibes. De twee vrienden zijn twintigers midden in hun eeuwige jeugd en nog lang niet klaar om het échte volwassen leven in te duiken. De onderwerpen variëren van skeer zijn, seks met je ex hebben tot juist even alleen willen zijn. Dit alles begeleid door catchy beats die invloeden bevatten variërend van house, funk en trap.

Het adres van @AllArt is:

Korte Noorderweg 22 in Hilversum