035 Popprijs: Voorronde #3 |
The Skiff

MORÈL, Shoot the Messiah, Supercell en Marble Waves strijden voor een plek in de finale

035 Popprijs presenteert: voorronde #3!

Op 24 januari strijden vier veelbelovende acts uit de selectie van de 035 Popprijs om een plek in de finale. Elke act speelt 20 minuten en probeert met hun performance de jury te overtuigen. Aan het einde van de avond wordt de winnaar van de voorronde bekend gemaakt. Deze act gaat door naar de finale in De Vorstin op 1 maart!

De acts die optreden in The Skiff 24 januari zijn:

  • Morèl

MORÈL maakt alternatieve pop voor outcasts. MORÈL is poëtisch, edgy en rebels. Zij nodigt je uit om mee te gaan op een avontuur van het anders zijn dan anderen met haar nummers die worden ondergedompeld in melancholie. MORÈL debuteert op 28 oktober met haar single “if i would be a man”, wat een aanloop zal zijn tot haar EP “OPHIDIAN” die zij in maart 2024 zal laten horen aan de buitenwereld.

  • Marble Waves

Marble Waves is een folkband gevestigd in Hilversum/Utrecht, met een stijl die sterk beïnvloed is door Americana, indie en pop. Hun muziek staat bekend om de poëtische teksten, meerdere zangpartijen en etherisch gitaarwerk. September dit jaar kwam hun album ‘Endless Drifting’ uit. De poëtische teksten, dromerige gitaren en harmonieuze vocalen en een donker randje.

 

  • Supercell

Supercell bestaat uit vier 90’s kids die terugblikken op hoe goed hun leven was voordat ze belastingen en moesten betalen en andere serieuze volwassen zaken. De pakkende rocksongs zutten vol met catchy hooks, Beatlesque melodieën, jengelende gitaren en vreemde personages. Supercell zorgt voor dat nostalgische warme gevoel. Ga lekker zitten en geniet van de rit!

  • Shoot the Messiah

Shoot the Messiah is een Nederlandse Blackened deathmetalband die zichzelf heeft ontketend als een krachtige en onverschrokken entiteit binnen de metal scene. In de loop der jaren heeft de band een naam opgebouwd voor hun meedogenloze geluid en rauwe emotionele uitdrukkingen.

Zowel de voorrondes als de finale zijn gratis te bezoeken en openbaar toegankelijk.

Wat is de 035 Popprijs?

De 035 Popprijs biedt  opkomend muzikaal talent uit ’t Gooi en omstreken een unieke kans om hun muzikale act naar een hoger niveau te tillen. Met toffe speellocaties zoals The Skiff, Wisseloord Studios, @AllArt en De Vorstin, en samenwerkingen met diverse professionals uit de muziekindustrie, is de 035 Popprijs de ideale gelegenheid om waardevolle podiumervaring op te doen voor jouw project. Ook kun je je netwerk uitbreiden en je act verder ontwikkelen richting een professionele carrière.

De 035 Popprijs is een initiatief van De Vorstin, met ondersteuning van het Fonds voor Cultuurparticipatie. De voorrondes vinden plaats op 5 januari in Wisseloord Studio’s, 10 januari in @AllArt, en 24 januari in The Skiff. De finale is op vrijdag 1 maart en vindt plaats in De Vorstin.

 

The Skiff is op loopafstand van De Vorstin:  Kampstraat 2bc in Hilversum