035 Popprijs: De Finale

Shoot the Messiah, XNMI, MORÈL en Seb Adams strijden om de winst - Gratis toegang!

035 Popprijs

Het is zo ver... de grote finale!

Op 1 maart is het eindelijk zo ver: een selectie van vier getalenteerde artiesten uit de regio laten hun talenten zien tijdens de finale van de 035 Popprijs. De vier finalisten krijgen allemaal 30 minuten de tijd om hun act neer te zetten en de jury te overtuigen dat zij moeten winnen. Deze externe jury (bestaande uit drie gevestigde muziekindustrie-professionals) bepaalt uiteindelijk wie van deze acts er vandoor gaat met de hoofdprijs!

De acts die optreden in de finale zijn: Seb Adams, MORÈL, Shoot the Messiah en XNMI.

Hun optredens starten om:

  • 20.00 – 20.30: MORÈL
  • 20.50 – 21.20: XNMI
  • 21.40 – 22.10: Shoot the Messiah
  • 22.30 – 23.00: Seb Adams

De 035 Popprijs is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Cultuurparticipatie. Onze mediapartner NHGooi gaat de finale op 1 maart vastleggen en live uitzenden op hun platform. De finale is gratis te bezoeken en iedereen is welkom!

035 Popprijs

Seb Adams

Seb Adams is een alt-pop/rock singer-songwriter die songs schrijft waar je jezelf in kan herkennen. Hij schrijft en speelt alle muziek zelf, waarbij het liedje altijd centraal staat. Hierdoor zit hij niet aan één genre vast, maar als je er een label aan zou moeten hangen zou dat in de richting zijn van alt-pop met invloeden vanuit rock. In 2022 heeft hij zijn eerste album ‘Between Awake & Fast Asleep’ uitgebracht. Op Spotify heeft hij inmiddels meer dan 9 miljoen streams weten te vergaren.

035 Popprijs

XNMI

XNMI, een 19-jarige hiphopper uit Hilversum, is niet als elke andere rapper. Geïnspireerd door Amerikaanse underground rap (Emo rap/Rage) en RnB heeft hij een unieke sound ontwikkeld. Het gebruik van synthesizers, melodieuze zang, ambient melodieën en zware ritmische 808’s, geven XNMI iets wat geen ander heeft.

035 Popprijs

MORÈL

MORÈL maakt alternatieve pop voor outcasts. MORÈL is poëtisch, edgy en rebels. Zij nodigt je uit om mee te gaan op een avontuur van het anders zijn dan anderen met haar nummers die worden ondergedompeld in melancholie. MORÈL debuteerde op 28 oktober met haar single “if i would be a man”, wat een aanloop zal zijn tot haar EP “OPHIDIAN”.

035 Popprijs

Shoot the Messiah

Shoot the Messiah is een Nederlandse Blackened deathmetalband die zichzelf heeft ontketend als een krachtige en onverschrokken entiteit binnen de metal scene. In de loop der jaren heeft de band een naam opgebouwd voor hun meedogenloze geluid en rauwe emotionele uitdrukkingen.

035 Popprijs

Wat kun je winnen?

Dít staat de winnaar van de 035 Popprijs te wachten:

  • Een geldprijs van €1000,-;
  • 12 keer 3 uur repetitietegoed bij de oefenruimtes van De Vorstin;
  • Minimaal vier keer een incheckmoment met een van de programmeurs, te gebruiken voor coaching/advies. Deze momenten kunnen worden ingezet in 2024;
  • De Vorstin wordt jouw ambassadeur. Dit betekent dat onze programmeurs jou gedurende 2024 actief zullen aanbevelen voor passende optredens tegen een marktconforme gage. Dit geldt zowel voor in-house producties (zoals Patat Met, Metalcafé, of een support slot voor de clubshow van een gerelateerde artiest) als voor festivals en projecten waar De Vorstin aan meewerkt (Live in ’t Bos, Stadsfestival, OPEN035, Sounds of Hilversum, etc.). De Vorstin garandeert voor de winnaar ten minste 1 geboekte show in het kalenderjaar 2024;
  • Een fotoshoot voor jouw act met een van onze huisfotografen op een nader te bepalen datum.

Mediapartner NH Gooi is erbij

Hoe gaaf is dit: onze mediapartner NH Gooi gaat een live uitzending maken tijdens de finale! Ze zenden uit vanuit de zaal en zullen tijdens de change-over ondere in gesprek gaan met de finalisten. Er is dus op ieder moment van de avond iets te beleven.