10 jaar Open Podium

Acts bekend van het Open Podium spelen een volle set

In september 2012 ging het open podium in de Vorstin van start.

Trek daar dik een jaar corona vanaf en tadaaa!: het open podium bestaat 10 jaar!

Reden voor een feestje dachten we. En met wie kunnen we dat beter doen dan met Hans, Sligter (o.a. The LSB Experience), Sjoerd van den Broek (o.a. The LSB Experience) & Marion Stein, ook wel bekend als het presentatie team van het open podium?

Sinds het prille begin verzorgen Hans & Sjoerd elke opening van het open podium en sinds 2016 is Marion daarbij gekomen, meestal vergezeld door Peter Stein op bas.

Op zaterdag 30 september willen zij, met Peter Deiman (o.a. LSB Experience) op percussie, de verjaardag van het open podium vieren in de Vorstin. Hiervoor hebben zij ook twee trouwe open podium acts uitgenodigd om de feestvreugde te verhogen.

Matching Socks

Matching Socks is een band uit Hilversum en Utrecht en speelt semi-akoestische covers van je favoriete hits. Herkenbaar, swingend, gezellig, nooit te luid, met nu en dan een guilty pleasure. Het viertal pakt al jaren menig Open Podiumbezoeker in met hun meerstemmige zang, akoestische en elektrische gitaar, contrabas en cajón. Soms komen er ukulele, mondharmonica en tal van percussie-instrumentjes aan te pas.

Met hits van onder andere K’s Choice, Room Eleven, Nancy Sinatra, maar ook bijvoorbeeld Robbie Williams, Meghan Trainor en zelfs Kygo krijgen ze iedereen mee.

JohnNotLennon

Als tweede act geeft JohnNotLennon ‘acte de presence’. Deze artiest, niet te verwarren met, maar nauwelijks te onderscheiden van zijn ‘bijna-naamgenoot’, heeft zich al meerdere malen verdienstelijk gemaakt voor het open podium, door in te vallen waar en wanneer nodig. Zijn enthousiasme en amusementswaarde is groot en het publiek kan en wil niet anders dan heerlijk meezingen met deze artiest.

Voor het vaste-open-podium-publiek is deze avond een MUST! Voor wie nog nooit bij het open podium is geweest is dit alvast een mooie kennismaking met het presentatie team, een aantal getalenteerde muzikanten, het beste publiek van Hilversum en de bijzondere sfeer die, elke keer weer opnieuw, met elkaar wordt gecreëerd.

De entree bedraagt deze avond 10,-, omgerekend slechts 1,- per jaar. Da’s bijna voor niks…