Gimme! Gimme! Gimme!

Van ABBA krijg je nooit genoeg, toch?

Gimme! Gimme! Gimme! - ABBA tribute

Van ABBA krijg je nooit genoeg, toch? Op donderdag 14 november brengt Gimme! Gimme! Gimme! op eigen wijze een eerbetoon aan de legendarische Zweedse popgroep ABBA. Vijftig jaar nadat Agnetha, Anni-Frid, Björn en Benny “Waterloo” wonnen op het Eurovisiesongfestival, zingen jong en oud nog steeds moeiteloos alle hits van ABBA mee. Het laat zien hoe tijdloos hun muziek is. En wat hebben ze veel hits! Een avondje ABBA betekent non-stop hits en altijd feest. Ideaal voor die nostalgische disco moves en een glimlach die niet van je gezicht verdwijnt!

De show van Gimme! Gimme! Gimme! biedt niet alleen een flinke dosis nostalgie. Deze achtkoppige formatie brengt iets extra’s met zich mee: niet twee, maar wel drie zangeressen! Samen met een vlammende liveband, brengen ze een repertoire geïnspireerd op de explosieve optredens waarmee ABBA de wereld veroverde. En dat allemaal honderd procent live.

Na uitverkochte optredens – waaronder op de Vierdaagsefeesten, in Deventer en op festivals als Zwarte Cross – is Gimme! Gimme! Gimme! klaar voor een avond vol non-stop hits en eindeloos plezier in De Vorstin.