Angie Stone (USA)

Dit concert gaat wegens ernstige gezondheidsproblemen NIET door

Concert Angie Stone vanavond gaat NIET door

Slecht nieuws… Helaas is het optreden van Angie Stone van vanavond afgelast. Hieronder een statement vanuit team Angie Stone:

We gaan in samenspraak met Angie Stone op zoek naar een nieuwe datum, je gekochte tickets blijven hiervoor geldig. Zodra er meer nieuws is, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Angie Stone, één van Amerika’s grootste souldiva’s, komt 12 maart naar De Vorstin.

Gevierd zangeres bekend van de wereldhit Wish I Didn’t Miss You, MC, autodidactische toetsenist en een productieve songwriter. Dat is Angie Stone. Haar eerste claim to fame was met Sequence, een baanbrekend hiphoptrio dat met Funk You Up in 1979 de eerste rapsingle van een volledig vrouwelijke groep de hitlijsten in zong. Na een korte periode met de R&B-act Vertical Hold, begon Angie een solocarrière. Zij werd al snel één van de leidende figuren van de neo-soul. In dit genre staat zij bekend om haar scherpe inzichten in liefdesrelaties bezongen met haar rokerige maar openhartige stem. Ze schoot omhoog in de muziekwereld met een paar met goud bekroonde albums als Black Diamond en Mahogany Soul. Begin jaren 00 werd ze regelmatig genomineerd voor een Grammy Award. In de afgelopen jaren was ze ook te bewonderen als actrice, en nam ze tussen de films door met regelmaat nieuw werk op.

Nu is het tijd voor een nieuwe tour door Europa. Zondag 12 maart staat ze in onze grote zaal en daar hebben wij enorm veel zin in!