AVROTROS Muziekcafé

Het muziekspektakel van NPO Radio 2

Het muziekspektakel van NPO Radio 2

Zaterdag 27 mei komen Thijs Boontjes, Nick Klyne en néomí optreden in Muziekcafé. Wil je de uitzending bijwonen? Hieronder lees je hoe dat kan.

 

 

– De toegang is gratis
– Er is plaats voor 200 personen (vol=vol)
– Deuren open om 15.30 uur
– Minimale leeftijd: 10 jaar

Thijs Boontjes

Thijs Boontjes komt met nieuwe muziek! Hij heeft vorige maand een nieuwe single uitgebracht: Vanavond. Het is de eerste single van het langverwachte tweede en nieuwe album dat op de planning staat. Vanavond gaat over zijn polderglamoureuze bestaan: lekker op zijn Hollands, boodschappen doen uit de Bonus en dan lekker in je autootje naar een optreden. Komende zaterdag laat hij de track live horen in Muziekcafé.

Nick Klyne

De nieuwe single van Nick Klyne heet If The Sky Falls Down. Nick schreef het nummer in 2022 met Joel Sjöö, een Zweedse producer. “Ik vertelde hem dat ik een zware periode achter de rug had en dat ik het moeilijk vond om optimistisch te blijven,” zo stelt Nick. “Maar we hebben ook gesproken over hoe je ondanks alles hoop kan putten uit de mensen om je heen.” Dat is dan ook waar de nieuwe single voor staat.

néomí

In de Jukebox van deze week: néomí. Afgelopen maand verscheen haar EP after. Hierop zingt ze over gebroken harten, de zorgeloosheid van het jong zijn en hobbelige weg naar volwassenheid. Op 7 mei speelde ze haar grootste show tot nu toe in Paradiso en komende zaterdag is ze te gast in Muziekcafé, waar ze een speciale akoestische versie van haar single If I Wasn’t Made For Love ​​​​​​​speelt.