The Bootleg Beatles

De meest authentieke Beatles-tribute

The Bootleg Beatles

Op 21 februari maak je met The Bootleg Beatles een nostalgische reis naar de jaren '60.

Deze tribute aan de legendarische “Fab Four” staat niet zomaar internationaal bekend als de ‘Golden Standard of Tribute’. Met hun aandacht voor detail komen The Bootleg Beatles angstaanjagend dichtbij de originele look en feel van elke iconische fase van de carrière van The Beatles. Een multi-mediashow is het ultieme tribute aan een van de meest iconische bands aller tijden en is een absolute must-see voor Beatle-fans van alle leeftijden.

The Bootleg Beatles nemen je mee op een muzikale reis door de geschiedenis van The Beatles, van hun opkomst in de jaren ’60 tot hun laatste optreden op het dak van het Apple-gebouw. De show omvat alle klassiekers, zoals “Hey Jude”, “Let It Be”, “Come Together” en “Here Comes the Sun”. Elk nummer wordt met uiterste precisie en passie uitgevoerd, waardoor je je waant in de gouden jaren van de popmuziek.

Wat deze tribute show echt uniek maakt, is de verbluffende gelijkenis van de bandleden met John, Paul, George en Ringo. Van de kostuums tot de instrumenten en zelfs de podiumdecoratie, alles is tot in de kleinste details nagebootst om de authentieke Beatles-ervaring te recreëren. De vocalen, harmonieën en muzikale arrangementen zijn zodanig uitgevoerd dat je bijna zou geloven dat je naar de echte Beatles luistert.

Naast de muziek wordt de show versterkt door indrukwekkende visuele effecten en historische videobeelden. Deze multimedia-aanpak zorgt voor een volledige onderdompeling in het tijdperk van The Beatles. Of je nu een doorgewinterde Beatles-fan bent of hun muziek net ontdekt, deze show biedt voor ieder wat wils.

De Bootleg Beatles hebben wereldwijd lof geoogst en hun concerten zijn vaak snel uitverkocht. Hun optreden wordt door velen beschouwd als het dichtst dat je bij een echte Beatles-ervaring kunt komen. Ze touren al meer dan 40 jaar en hebben overal ter wereld volle zalen getrokken.

Overtuigd? Wees er op tijd bij; bestel je Ticket To Ride en let’s Come Together!