Cézanne EP release

Bijzondere multi-zintuigelijke muziekshow

Met geur, videoprojectie, een bijzondere setting, live soundscapes en meditatie kan het niet anders dan een bijzondere live-ervaring worden.

Onder haar tweede naam (Cézanne) schrijft en produceert Puck muziek. Ze schildert met haar muziek dromerige taferelen waarin ze reflecteert op zichzelf en existentiële vragen. Dit zet ze op transformerende wijze om in haar Nederlandse en Engelse teksten. Op het moment brengt Cézanne haar debuut EP “Reflections” uit. Reflections gaat in op bewustwording van je eigen psyche en gedrag. De losse singles van Reflections zijn goed ontvangen door luisteraars en kwamen in Spotify lijsten als New Music Friday NL en Australië en Nieuw-Zeeland en stonden in de officiële nieuwe release van de top 40.

Gebaseerd op haar EP heeft Cézanne een multi-zintuigelijke muziekvoorstelling gecreëerd waarin muziek, geur, smaak, meditatie en video kunst samenkomt.

Ze neemt je mee op reis naar “The Forest of Reflections”, waar je alles wat je denkt te weten even mag loslaten. De shows zijn in de vorm van een droom/lig-concert, waarin door de muziek, zang en poëzie je je kan ontspannen en de ervaring over je heen laten stromen. In deze totaalbeleving wordt elk zintuig geprikkeld om zo tot nieuwe inzichten te komen. Hiermee heeft ze vorige zomer in Nijverheid, Ruigoord salon en in Wisseloord gespeeld. Met deze voorstelling wordt de release van de complete EP gevierd.

Cézanne: ‘’Het is een reis naar binnen toe. In de EP is te horen hoe er een continue gevecht is tussen innerlijke kritiek en zelfcompassie. Vanuit een zee van onzekerheid, vol vragen, zet ik voet op land om antwoorden te vinden. Het is een kwetsbare expressie van wat ik zelf ervaar en zijn tegelijkertijd universele thema’s, waardoor veel mensen zich ook zo gehoord kunnen voelen. Ik zit zelf veel in mijn hoofd, na te denken over het leven, dat deze show met alle zintuigprikkelingen me helpt te landen in het hier en nu en te herinneren aan mijn conclusie: onze kern is perfect.”

Deze show vindt plaats @AllArt. @AllArt is een creatieve broedplaats op nog geen vijf minuten loopstand van De Vorstin. Het adres is Korte Noorderweg 22 te Hilversum.

Meer informatie over @AllArt vind je hier:

Over @AllArt