Clearwater Creedence
Revival (USA)

Support: Joe Martin

Een avond vol met de hits waar je van bent gaan houden!

In de winter van 1998 werd Clearwater Creedence Revival opgericht. De originele naam was Creedence Clearwater Revived. De band werd geformeerd door Peter Barton en Geoff Hammond.

De huidige bezetting is Peter Barton (15 jaar zanger van Animals), Geoff Hammond (ex-Danny Laine Band), Graham Pollock (ex-Eric Haydock’s The Hollies) en Alan Sagar (ex-Slack Alice).

Het concert bevat alle CCR-klassiekers zoals Have You Ever Seen The Rain, Lodi, Proud Mary, Fortunate Son, Who’ll Stop The Rain, Run Through The Jungle, Suzie Q en vele anderen! Kom je ook?

Support: Joe Martin

Joe Martin, een singer-songwriter uit Lancashire, schrijft met een empathie die zijn jaren overstijgt. Zijn beschrijvende teksten vangen de verhalen van mensen en ontmoetingen die hij onderweg oppikt. Deze verhalen van vrienden en vreemden vermengen zich naadloos met Joe’s eigen ervaringen tot meesterlijk gecomponeerde nummers die met elk couplet een beeld schetsen. De magie van zijn live optreden ligt in zijn vermogen om een zaal vol mensen te verbinden met de emoties van een leven dat ze niet hebben geleefd.

Voor fans van: Bob Dylan, Townes Van Zandt, Jason Isbell en Kacey Musgraves.