Comedytunes Comedynight

Er valt nooit genoeg te lachen!

Comedytunes Comedynight november 2024

Kom je een avond genieten van een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten? Gun je jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel? Kom dan naar de tweede editie van Comedytunes Comedynight in De Vorstin!

Deze avond zie je de volgende comedians in de line-up:

  • Teun van den Elzen
  • Ronald Smink
  • Wina Ricardo
  • Wouter Monden

Op een Comedytunes Comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen en dat stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes Comedynights zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel.

Teun van den Elzen

Teun van den Elzen (1993) werd opgeleid als politicoloog maar verwacht geen politieke correctheid bij deze vlijmscherpe Brabander. Hij spaart niets of niemand – en allerminst zichzelf – wanneer hij zijn blik op de wereld deelt met het publiek. Een jaar na z’n eerste open mic (Zetten, februari 2018) won hij de Comedy Talent Award én de juryprijs van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Daarnaast stond hij dit jaar op Paaspop, het Utrecht International Comedy Festival en Puur Gelul (’t Paard van Troje). Uiteindelijk sloot hij het jaar af met een dubbele winst op het Groninger Studenten Cabaret Festival door de jury- en de publieksprijs in de wacht te slepen

Ronald Smink

Oprichter van Comedytunes Ronald Smink is op het podium een levend stripfiguur die volledig out of the box denkt. Een show van Smink is een energieke ervaring waarbij het publiek wordt bestookt met bizarre fantasieën over bevers op de snelweg, Fortuna Sittard, en de waanzin van kinderen krijgen. Een extreem grappige achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen dus. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met meerdere avondvullende cabaretprogramma’s door Nederland getoerd. Ronald Smink is de absolute top van comedy, dus!

Wina Ricardo

Comédienne Wina Ricardo is klein en oogt onschuldig, maar niets is minder waar. Met haar Caribische temperament, snelle grappen, grote bewegingen en de nodige zelfspot maakt ze het publiek aan het lachen. In oktober 2021 had ze de eindshow van haar comedy cursus en een paar weken later won ze gelijk de persoonlijkheidsprijs van ‘Let’s Make Comedy’. Ze komt pas kijken, maar maakt nu al een grote indruk. Verwacht een show vol kleine thema’s, grote thema’s en actualiteiten.

Wouter Monden

Wouter zijn stijl is toegankelijk maar scherp met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal en The Roast of Johnny de Mol. Hij was ook de publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach. Wouter is gewoon een multi-talent en daarom zien wij hem ook graag op onze Comedytunes Comedynights. Verder is Wouter ook oprichter van de Elektrapodcast waar cabaretiers praten over hun slechtste optredens uit hun carrière.