De Kraaien

Beleef de legendarische Haagse energie

Op vrijdag 25 oktober is de legendarische Haagse gemaskerde hiphopsensatie De kraaien in De Vorstin! De Kraaien Dendert al jarenlang met het overweldigende succes op zak van “Ik Vind Je Lekker”, “Pechvogel”, “1 Team” en “Huichelaar” door Nederland, België en daarbuiten. De unieke en gedurfde sound van De Kraaien, die genres overstijgt en keihard is, samen met de zeer omstreden en uiterst creatieve teksten van verschillende woordkunstenaars maakt hen onvergelijkbaar en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Na de albums “Goud”, “Ouwe Shit” en de EP Rok & Rol Safari is het tijd voor het nieuwe Album van De Kraaien, genaamd “11:11”. Dit album is geproduceerd door Niels Zuiderhoek en bevat muzikale bijdragen van Sven Hammond, Robin Veldman, Lil Brizle, Bisschop Lichtenpraaien, Emmaly Brown, MastaMic en Botje. Het album combineert snelle rap met stevige beats en een unieke Haagse flair. Het begint met een boeiende murder ballad en bevat een mix van techno en reggae-invloeden. Met nummers als “Bips”, “Wodka Chickies” en “Heibel In De Tent” zorgt het album voor een feestelijke sfeer, terwijl het ook diepgang en variatie biedt door samenwerkingen en thematische nummers.

Bereid je voor op een overdonderende set met splinternieuwe en de klassiekers van De Kraaien! Dit gaat gegarandeerd los.