Dire Straits Legacy (UK)

Met vier ex-leden van Dire Straits!

Dire Straits Legacy wordt terecht beschouwd als een van de meest geliefde erfgenamen van de iconische muziek van Dire Straits. De band bestaat uit vier originele leden die hebben bijgedragen aan het unieke geluid en jarenlang hebben opgenomen en getoerd met Dire Straits. Met hun optredens brengen zij een indrukwekkend eerbetoon aan de Britse rocklegendes, die wereldwijd meer dan 120 miljoen albums hebben verkocht.

Deze muzikale grootheden zijn onder andere:

  • Alan Clark, de originele toetsenist van Dire Straits, een Grammy Award-winnaar en inductee van de Rock’n’Roll Hall of Fame in 2018.
  • Phil Palmer en Danny Cummings, die deel uitmaakten van de band tijdens de opname van het geweldige album “On Every Street” en de bijbehorende wereldtournee.
  • Mel Collins, de saxofonist die sinds het album en de wereldtournee van “Love Over Gold” uit 1982 een integraal onderdeel van Dire Straits was.

Maar er doen nóg meer mensen mee....

De line-up bestaat verder uit Cristiano Micalizzi, een met een Grammy bekroonde drummer, en Primiano Di Biase, Europa’s meest gevraagde toetsenist. Niet te vergeten frontman Marco Caviglia, die internationaal wordt erkend als een autoriteit op het gebied van Mark Knopflers unieke gitaarspel.

Geïnspireerd door zes platina albums brengt de ongelooflijke live show van Dire Straits Legacy alle tijdloze hits van Dire Straits tot leven, waaronder “Money for Nothing,” “Sultans of Swing,” “Romeo and Juliet,” “Walk of Life,” “Brothers in Arms,” “Tunnel of Love,” en meer.

Beleef de erfenis van Dire Straits in zijn volle glorie met Dire Straits Legacy. Dit gaat verder dan een gewone tributeband; het is een eerbetoon aan een van de grootste bands in de geschiedenis van de rockmuziek. Laat je meeslepen door de tijdloze klanken die generaties hebben betoverd en ervaar het live.

Er zijn geen zitplaatsen meer beschikbaar.