Dire Straits Legacy

Met vier ex-leden van Dire Straits!

Dire Straits Legacy is de unieke en meest geliefde opvolger van de iconische muziek van Dire Straits.

Dire Straits Legacy is zonder twijfel de meest geliefde erfgenaam van de iconische muziek van Dire Straits. Met een line-up bestaande uit vier oorspronkelijke leden, die hebben bijgedragen aan het unieke geluid en jarenlang hebben opgenomen en getoerd met Dire Straits, brengt deze band een eerbetoon aan de Britse rocklegendes die wereldwijd meer dan 120 miljoen albums hebben verkocht.

Deze muzikale grootheden omvatten:

  • Alan Clark, de originele toetsenist van Dire Straits, een Grammy Award-winnaar en inductee van de Rock’n’Roll Hall of Fame in 2018.
  • Phil Palmer en Danny Cummings, die deel uitmaakten van de band tijdens de opname van het geweldige album “On Every Street” en de bijbehorende wereldtournee.
  • Mel Collins, de saxofonist die sinds het album en de wereldtournee van “Love Over Gold” uit 1982 een integraal onderdeel van Dire Straits was.

Maar er doen nóg meer mensen mee....

Maar de indrukwekkende samenstelling houdt daar niet op. Andere getalenteerde musici versterken Dire Straits Legacy, waaronder bassist Trevor Horn (bekend van The Buggles en Yes), een wereldberoemde hitproducent die heeft samengewerkt met artiesten als Tina Turner, Tom Jones, Marc Almond, Barry Manilow, Cher, Boyzone, 10cc, Bryan Ferry, John Legend, Lisa Stansfield, Robbie Williams, Grace Jones, Simple Minds en nog veel meer.

De line-up wordt verder aangevuld door Cristiano Micalizzi, een met een Grammy bekroonde drummer, Primiano Di Biase, Europa’s meest gevraagde toetsenist, en last but not least, frontman Marco Caviglia, die wereldwijd wordt erkend als de autoriteit op het gebied van Mark Knopflers unieke gitaarspel.

Met inspiratie uit zes platina albums brengt de ongelooflijke live show van Dire Straits Legacy alle tijdloze hits van Dire Straits tot leven, waaronder “Money for Nothing,” “Sultans of Swing,” “Romeo and Juliet,” “Walk of Life,” “Brothers in Arms,” “Tunnel of Love” en nog veel meer.

Ervaar de erfenis van Dire Straits in al zijn glorie met Dire Straits Legacy. Dit is niet zomaar een tributeband; dit is een eerbetoon aan een van de grootste bands in de geschiedenis van de rockmuziek. Beleef het live en laat je meevoeren door de tijdloze klanken die generaties hebben betoverd.