Dirty Honey (USA)

Amerikaanse hardrocksensatie die de pan uit rockt

Sexy rock ’n roll, gecombineerd met melodieuze hardrock en soulvolle bluesrock

Dirty Honey is bezig met een zegetocht langs de Europese poppodia. In 2022 stonden ze met Guns N’ Roses in het Stadspark in Groningen, afgelopen februari speelden ze twee uitverkochte shows in Eindhoven en Nijmegen. Donderdag 22 juni is het de beurt aan Hilversum!

Sommige artiesten doen er even over om naam te maken en een ​​publiek op te bouwen. Voor het in Los Angeles gevestigde kwartet Dirty Honey kwam het succes direct na de release van hun eerste single ‘When I’m Gone’ in 2019. Een instant hit die direct doorschoot naar de nummer 1 positie op de Amerikaanse Billboard’s mainstream rock chart. Dat is maar weinig bands gegeven.

Zanger Marc LaBelle klinkt met zijn soepele zang dan ook als een kruising tussen Robert Plant en Chris Robinson. De gitaarpartijen ronken en de solo’s gieren zoals het hoort. De groovende drum en baspartijen maken het geheel helemaal af. Het klinkt allemaal top notch en live is dat niet anders. Het is alsof de band al jaren meedraait in het circuit, maar niets is minder waar. Dirty Honey kon wel eens een gouden toekomst tegemoet gaan.

Het voorprogramma wordt verzorgd door de band The Damned Few!