Enter The Hills met Rens, Jaïr en Ome Uncle

Straight from the 035 is Dynamic Arts terug met de nieuwste editie van Enter The Hills!

Straight from the 035, Dynamic Arts is terug met de nieuwste editie van Enter The Hills! En tijdens deze editie op 15 februari hebben we hele speciale gasten: Rens, Jaïr en Ome Uncle!

Opvallende sensatie

Het meest notoire trio uit Amsterdam is een opvallende sensatie. Tijdens energieke, gepassioneerde en volledig bezwete live shows bouwen zij een unieke band op met het publiek, waarmee ze elke zaal weten te veroveren. Met volledige overgave, krachtige producties en pakkende zanglijnen is het trio een gegarandeerde festivalhit. Verwacht te lachen, te zweten en vooral al je zorgen te vergeten.

Op 15 februari nodigen wij ook de beste rappers, dansers en dj’s uit om hun vaardigheden te tonen in De Vorstin. Daarnaast is er een open mic-sessie, zodat ook jij kunt laten horen wat je in huis hebt. Kortom, ruimte voor iedereen om zichzelf te uiten!

Line-up

19:00 – 19:30 Inloop op de beats van DJ Giba
19:30 – 19:35 Opening!
19:35 – 19:50 Kleine Marco (Spoken Word)
19:50 – 20:05 MING
20:05 – 20:15 Seanůman
20:15 – 20:30 Ikarus The Kid
20:30 – 20:50 Rex, Narbi Foxx & Majesteit
21:00 – 21:20 PG The Vocalist + Equivocal
21:20 – 22:00 Rens, Jaïr & Ome Uncle
22:00 – 23:00 Gooi Bars Dan / Cypher

Seanůman

Seanůman, een kosmische kracht in de Nederlandse hiphopscene, brengt een unieke mix van spiritualiteit en straatwijsheid. Zijn muziek balanceert tussen twee werelden: enerzijds brengt hij scherpe, politieke en maatschappijkritische teksten die aanzetten tot nadenken. Anderzijds maakt hij beats die je vooral aansporen om lekker te dansen.

Als oprichter van de Gooische Woordenaars, een collectief gewijd aan de pure essentie van hiphop, staat Seanůman aan het voorfront van een beweging die streeft naar authenticiteit en zelfexpressie. Hij is niet alleen een artiest, maar ook een inspirator, die de kracht van muziek gebruikt om verandering teweeg te brengen. Stap in zijn wereld, en ervaar de kracht van kosmische hiphop.

MING

MING’s muziek is een persoonlijke zoektocht naar betekenis. Hij weet met zijn rauwe eerlijkheid zijn, niet altijd even rooskleurige, werkelijkheid in beeld te brengen. Van depressie, angst en liefde tot een bedankje naar de straatlantaarns, genoeg om over te spreken.

 

PG The Vocalist

Al sinds jong heeft Pjotr Groothoff zich in muzikale en creatieve omgeving begeven. Zijn vader speelt gitaar, zijn broer drumt en zijn moeder was basisschool onderwijzeres. Gevoel voor ritme door het gedrum van zijn grote broer tot vuige riffs shredden op zijn gitaar waarvan hij de basis van zijn vader afkeek. Pjotr moest zijn ei ergens in kwijt kunnen. Na een beukende periode als death metal vocalist in de band Asylum of Apathy was hij eruit: vocalen! Poëzie! En niet 1 genre: hij wilde alles leren en alles kunnen. Met getrokken pen en papier gaat hij de wereld te lijf en vertelt hij wat hem bezighoudt.

Equivocal

Geboren in de UK, in Nederland opgegroeid. Gevoed door de lessen van legendarische Hip-Hop reuzen zoals Public Enemy, Roots, Four Owls, Rakim en Brother Ali. Geleid door de filosofische werken van O.A Alen Watts, J. Krishnamurti, Pema Chodron, en eigen ziel. Geïnspireerd door de vrijheden van Miles Davis, David Bowie, Prince en Tyler, The Creator, Alice Coltrane en het leven zelf. Equivocal is een mix van Hip-Hop, Mistiek, Kwetsbaarheid en eerlijkheid zonder pardon.