Enter The Hills

Jonge Gooische hiphoptalenten showcasen hun kunsten

Avond met dé hiphop flavor van het Gooi

Straight from the 035 is Dynamic Arts terug met de nieuwste editie van Enter The Hills!

Iedere editie nodigen wij de dopeste rappers, dansers en dj’s uit die hun skills laten zien in De Vorstin. Daarnaast is er een open mic-sessie zodat ook jij kan laten horen wat je in huis hebt. Kortom, ruimte voor iedereen om jezelf te uiten!

Er zijn optredens van:

Saka

Saka is de winnaar van het eerste ‘Gooi Bars Dan’-evenement in Hilversum, waardoor hij een plekje heeft bemachtigd in de Enter The Hills line-up. Gooi Bars Dan is een freestyle-evenement waarin rappers worden uitgedaagd om hun vaardigheden te testen met diverse opdrachten. Saka komt zelf uit Groningen en staat bekend om zijn rauwe en veelzijdige freestyles.

Er zijn optredens van:

Simeon

Simeon (voorheen bekend als B. Fisher) is een rapper/zanger die bekend staat om zijn unieke en soulvolle hip-hopgeluid. Zijn teksten fungeren vaak als een spiegel voor hemzelf en gaan vaak over zelfheling, liefde en het vinden van je eigen pad. Tijdens zijn optreden neemt Simeon je mee op een reis vol energie en bouncy beats.

Giba

Giba is een creatieve duizendpoot op het gebied van muziek en kunst. Voornamelijk bekend als Gibson Flows, brengt Giba muziek van zijn oude artiestennaam terug met enkele nieuwe tracks. Zijn muziek bevat vooral verhalen over liefde, de moeilijkheden van het leven en weloverwogen punchlines.

Equivocal

Equivocal is een van de Gooische Woordenaars en staat bekend om zijn warme, maar vooral harde beats. Als MC, producer en schrijver laat Equivocal zien dat hij van vele markten thuis is en daarnaast is hij heel technisch in zijn Engelse rapstijl. Verder is hij naast Gooische Woordenaar ook onderdeel van de Nomad Family.