FILTRUM

Stilstaan is geen optie met technogigant JKS en lokale helden Wakato, Levzon b2b IYA en SIXXIS

Op 11.11 strijkt Filtrum weer neer in De Vorstin, maar ze zijn inmiddels uit hun voegen gegroeid en daarom nemen ze de grote zaal tot hun nieuwe thuishonk!

Met technogigant JKS en lokale talentenhelden Wakato, Levzon B2B IYA en SIXXIS ga je je afvragen of de dansvloer bezaait ligt met hete kolen want STILSTAAN IS GEEN OPTIE!

Het begon klein, maar met jullie steun en passie voor muziek hebben ze zich opgewerkt tot een fenomeen in Hilversum dat niet meer te negeren valt!

– 21:30 – 23:30: Wakatu

– 23:30 – 01:30: Levzon B2B IYA

– 01:30 – 03:30: JKS

– 03:30 – 05:00: SIXXIS

💥 Main room + chill area
Zet je schrap en maak Filtrum dit keer mee in de grote zaal van De Vorstin! Planten, lasers, lampen en rook zullen ervoor zorgen dat er niks aan de intieme Filtrum-sfeer ontbreekt. Wees daarnaast niet verbaasd als je wordt verrast door de extra troeven die we voor de grootste editie van Filtrum tot nu toe in petto hebben!

Daarnaast kun je gedurende de nacht kunnen neerploffen in de nieuwe chill area.

💎 Tooth gems
We verwelkomen de meiden van Tooth Gemz weer om een vleugje glamour toe te voegen! Deze schitterende kleine juweeltjes, die zorgvuldig op je tanden worden aangebracht, zijn als diamanten voor je glimlach. Een specialist plaatst de gem op je tand met een veilige en niet-schadelijke lijm. Het duurt slechts enkele minuten, zodat je geen enkel moment hoeft te missen

💜 Alleen ontmoeting met andere Filtrum-bezoekers
Tijdens de nacht is er geen ander event gaande in De Vorstin waardoor je alleen met bezoekers van Filtrum bent!