Fleetwood Mac:
The Incredible Story

Tribute door The Cosmic Carnival

Een must see voor iedere Fleetwood Mac-fan!

Tijdens de afgelopen editie van Live 2000 speelde The Cosmic Carnival onze festivaltent plat. Luid gejuich was te horen na en soms ook tijdens de songs. Nu gaat de band voor de laatste keer op tour met de indrukwekkende live-documentaire ‘Fleetwood Mac – The Incredible Story’. Zaterdag 13 januari staan ze in onze grote zaal!

Ga mee op ontdekkingsreis door het wondere universum en de geschiedenis van deze legendarische Brits/Amerikaanse rockband. Fleetwood Mac werd in 1967 opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues. De formatie overleefde talloze bezettingswisselingen en meermaals een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks, Christine McVie en Lindsey Buckingham.

Deze show is een must see voor iedere Fleetwood Mac-fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit unieke eerbetoon door een van de fijnste live-acts van de Lage Landen. Met natuurlijk alle grote hits als Don’t Stop, Oh Well, The Chain, Black Magic Woman, Dreams en Go Your Own Way, door The Cosmic Carnival gebracht met de voor Fleetwood Mac kenmerkende passie en toewijding. Een twee uur durend spektakel, voor het laatst te zien!

The Cosmic Carnival & Friends bestaat uit:

Nicolas Schuit – Guitars & Vocals
Wies Peeters – Vocals
Max Horak – Guitars & Vocals
Indra Salima – Vocals & Keys
Gerben van Etten – Keys & Vocals
Marinka Stam – Vocals & Keys
Vincent Moes – Bass & Vocals
Tom van Sadelhoff – Drums