FUSEBOX – 20 JAAR – TERUG NAAR TOEN

Zeer geliefde feestband gaat terug naar vroeger met rockklassiekers

Intussen slaan de stoppen alweer 20 jaar door bij de shows van Fusebox! Sentimenteel als de jongens zijn, laten ze deze mijlpaal natuurlijk niet zomaar aan ons voorbijgaan. De meesten van jullie kennen ons als dé partyband waarbij ze vette medleys van de beste guilty pleasures voorbij laten komen in hun shows. Twintig jaar geleden vormde rockmuziek echter de basis voor het ontstaan. Veel Hilversummers zullen het zich nog wel herinneren: die stomende avonden in Felix 2, of het volle Heerenplein op Koninginnedag of met Hilversum Alive.

Voor één keer gaan ze terug naar die tijd. Ze hebben een setlist uit de beginjaren van de plank getrokken en spelen covers van de beste rockklassiekers op hun eigen vertrouwde, ouderwetse Fusebox-manier. Denk aan Nirvana, Blur, Oasis, U2, Lenny Kravitz en nog veel meer. Het wordt een avondje zoals in de kroeg, met een biertje in de hand en een geweldige band op het podium. Jouw band! En waar anders dan in onze kleine zaal kunnen ze dit vieren? Dus kom en vier met ons mee!

Je eerste drankje is inbegrepen in de ticketprijs!

Voorprogramma: Box of Kings

Box of Kings, opgericht door Chris Hordijk en Jeroen Doppen, betovert het publiek als het voorprogramma van Fusebox. Je kent Chris omdat hij in het verleden is ingevallen als zanger van Fusebox.

Hun debuut EP “Symphony of Superficiality” uit 2019 kreeg lovende reacties en werd genomineerd voor drie 3voor12 Gelderland Awards. Internationaal genereerde de EP airplay op diverse radiostations. Met drie singles in 2021 en het album “Fake With Grace” in 2022, veroveren ze steeds meer luisteraars. Met vaste bandleden Frank Strokap en Wesley Gerrits zijn ze klaar om de wereld te veroveren. Box of Kings weet de aandacht vast te houden en belooft een onvergetelijke ervaring voor hun publiek.