Back To The Disco met Gerard Ekdom (18+)

Te gekke dansavond met al je favoriete hits

Gerard Ekdom

Gerard Ekdom terug in Hilversum!

Gerard Ekdom komt terug naar Hilversum! Laat je meeslepen door discoklassiekers zoals “Le Freak,” “Relight My Fire,” “Dancing Queen,” en “Disco Inferno.” Stap met ons in de tijdmachine naar de gouden jaren ’70 en ’80 van de disco in De Vorstin. Tijdens deze unieke show nemen Gerard Ekdom en DJ Joepie Fourtie je muzikaal mee terug naar de hoogtijdagen van de disco.

Gerard Ekdom is al jaren een van de populairste radio-dj’s van Nederland. Bekend van zijn programma “Ekdom in de Morgen” op Radio 10 (en binnenkort op Radio Veronica), en zijn eerdere werk op Radio 2 en 3FM. Met een Gouden RadioRing en Gouden RadioSter op zijn naam is Gerard een vaste waarde in het Nederlandse radiolandschap. Ook is hij te zien in het SBS6-programma “The Tribute Battle of the Bands.” Gerard wordt gezien als een wandelende muziekencyclopedie, dus verwacht een spectaculair en uitgebreid optreden van deze sympathieke dj tijdens de XXL-editie van Back To The Disco.

De kaartverkoop voor dit evenement loopt via de organisatie van Back To The Disco zelf. Eventuele vragen over tickets kunnen worden gesteld via het contactformulier op backtothedisco.nl.

• 20:30 – 01:00 uur
• Toegang vanaf 18 jaar
• Geen zitplaatsen, wel heerlijk dansen