Gooisch Bierfestival

Met optredens van Thijs Boontjes, Mood Bored en Talks Make Do!

Met optredens van Thijs Boontjes, Mood Bored en Talks Make Do

Kom zaterdagavond genieten van Thijs Boontjes, Talks Make Do en Mood Bored tijdens de 7e editie van het Gooisch Bierfestival! Dit weekend staat het Marktplein namelijk in geheel het teken van een gouden combinatie: bier en muziek! Gooische Bierbrouwerij het bier, wij de muziek. Zin in!

Ga voor het complete programma van het Gooisch Bier festival naar https://gooischbierfestival.nl/.

 

19:30 - Talks Make Do

Talks Make Do geeft blijk van ongemak met moderne wereld maar is allerminst weemoedig, eerder optimistisch. De stijl is 80s New wave de geest van The Smiths en The Style Council.

Om 20:15 draait DJ Palma melo-house en funky disco.

20:45 - Mood Bored

Een existentiële crisis die voelt als een zomerbriesje. Met een eigen geluid vol poppy hooks, punky basslines en rauwe gitaren. De drie vrienden uit Tilburg maken nostalgische liedjes over het vinden van je plek in een wereld waarin alles verneukt lijkt te zijn.

Om 21:30 neemt DJ Palma het weer over met melo-house en funky disco.

22:00 - Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Tussen charmante volkszanger en charismatische rockster in. Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog, doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. Oorwurmpop met karakter, dankzij Boontjes’ scherpe pen en niet te vergeten zijn dans- en showorkest bestaande uit de crème de la crème van de vaderlandse popmuziek.

Om 23:00 sluit DJ Palma de avond af met melo-house en funky disco.