Ground Up

Wisseloord Academy Showcase

Ground Up is terug!

Na zich een jaar lang te ontplooien op de Wisseloord Academy gaan ze nu laten zien wat ze in huis hebben. Ieder met een eigen unieke show. Dit is zeker niet de eerste keer dat ze optreden en al helemaal niet de laatste. Van alternatief & akoestische pop tot hiphop en psychedelische lounge. Voor ieder wat wils!

Vijf talentvolle artiesten die aan het begin van hun muzikale carrière staan.

OGORE
Multi-instrumentalisten en vocalisten Duuck en Eyes creëren ecstatic lounge & popmuziek. In de act Changes gaan zij in op persoonlijke ontwikkeling en hoe het is om the inner child in jezelf naar boven te halen. Eigenzinnig, akoestisch en tegelijkertijd relaxt.

Lo Věra
Als je luistert naar Lo Věra komt er warmte en rust over je heen. De piano begeleid je naar een plek waar je geïnspireerd wordt om de verbinding met het leven te vinden.

5etra
Artiest en zangeres Petra speelt samen met haar liveband alternatieve pop. Petra vertelt door middel van dramatische nummers over het verhaal achter haar onderdrukte verlangens en de bevrijding daarvan zodat je volledig jezelf durft te zijn.

Rvilla Met a Dragon
Een Amsterdamse hip-hop groep die veel stijlen en achtergronden combineert (jazz/ soul/ rock). De teksten zijn rauw alsof ze uit een dagboek komen, waardoor je er als publiek helemaal in mee wordt getrokken.

St.Louis
Als een kind zonder limitaties mensen inspireren om in het nu te leven. Zijn energie slaat op je over als zonnestralen op een zomerse dag. Op geen plek liever te bekennen dan een festival, en hij gaat er dan ook zeker een feestje van maken.

Nu nog te bewonderen in een intieme setting. Wie weet waar ze straks allemaal staan. Kom gezellig langs en laat je meenemen op een muzikale tour.