IST IST (UK)

Voor iedere liefhebber van New & Dark Wave

IST IST komt zondag 24 maart naar Hilversum!

IST IST heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd door compromisloos intense liveoptredens en hun DIY-ethiek. Midden in de pandemie brachten ze hun debuutalbum ‘Architecture’ uit op hun eigen label, Kind Violence Records, waarmee ze hun naam vestigden in de Britse indiewereld.

Het tweede album ‘The Art of Lying’ werd in november 2021 uitgebracht, gevolgd door een uitverkochte tournee door het Verenigd Koninkrijk en diverse Europese steden.

In 2023 bracht de band hun langverwachte derde album ‘Protagonists’ uit, dat met groot enthousiasme werd ontvangen. Hierop volgde een uitgebreide tournee door het Verenigd Koninkrijk en Europa, met uitverkochte shows, waaronder een optreden in de kleine zaal van de Melkweg in Amsterdam.

October Drift

Voorprogramma: October Drift

De Britse indieband October Drift combineert rauwe emotie en melodische kracht in hun unieke muziek. Ze spelen een mix van introspectieve ballads en opzwepende rocknummers. Ze betoveren het publiek met hun charisma en onmiskenbare talent. Met October Drift voorprogramma belooft het een avond vol passie en opwinding te worden, waar alle liefhebbers van New & Dark Wave muziek aan hun trekken komen!