Jamsessie

Een middag voor en door muzikanten

Muzikanten opgelet!

Kan jij ook altijd zo genieten van scènes in films of series waarin een groep muzikanten heerlijk met elkaar zit te jammen en de meest fantastische muziek ontstaat?

Een middag voor en door muzikanten

Zou je zoiets graag eens in het echt mee willen maken, maar heb je geen idee waar je dan moet zijn? Stop maar met zoeken! Geniet iedere maand van de jamsessie in De Vorstin. Dé plek in ’t Gooi waar beginners, gevorderden en pro’s elkaar én het publiek verrassen.

De jamsessie bij De Vorstin is een middag waar muzikanten samen lekker muziek maken. Van blues en rock tot soul en funk. De entree is gratis, dus kom gezellig langs om te luisteren en een drankje te doen of om mee te spelen als muzikant. De Vorstin wordt een ontmoetingsplek voor muzikanten en muziekliefhebbers. Het podium van onze kleine zaal wordt beschikbaar gesteld om je muzikale kunsten te vertonen of om gewoon lekker te genieten van wat de dag voortbrengt.

Opening door Station Six

Station Six, een enthousiaste pop/rock coverband uit ’t Gooi, staat vol hernieuwde energie en als een frisse formatie met enthousiasme op het podium! De kracht van Station Six gaat verder dan eenvoudigweg bekende hits vertolken; de band geeft er een unieke draai aan. Met deze bijgewerkte line-up, bestaande uit zes gedreven muzikanten, biedt de band een veelzijdige muzikale ervaring, variërend van tijdloze rockklassiekers tot eigentijdse pophits.

  • Drums: Mark Floor
  • Gitaar & vocals: Jeff Kok
  • Toetsen: Bradley van Dijk
  • Lead Vocals: Esther Dankers
  • Basgitaar & vocals: William Calis
  • Gitaar & vocals: Gert-Jan Docters van Leeuwen