Jiri11 |
Gooische Woordenaars

Bekend van 'Barkie Op Zak' en 'Glo'd Up'

Jiri11 begint aan een nieuwe hoofdstuk

Jiri11

Als vaandeldrager van de Venlose rapformatie ANBU verdiende Jiri11 zijn bekendheid met hits als ‘Barkie Op Zak’ en ‘Glo’d Up’. Beide tracks zijn geproduceerd door de rapper en multi-instrumentalist, net als het merendeel van hun andere muziek. Ook de razend populaire merchandise van ANBU, die eveneens door Jiri is ontworpen, is altijd in een mum van tijd uitverkocht.

In 2022 maakte Jiri een comeback met zijn solodebuutalbum ‘Icarus’: een overduidelijk nieuw hoofdstuk in de carrière van de muzikale duizendpoot, waarin zijn geluid meer ontwikkeld en serieuzer klinkt dan ooit.

Gooische Woordenaars

Gooische Woordenaars (GWS) is een groeiend hiphopcollectief met momenteel al meer dan dertig hiphopartiesten uit ’t Gooi. In november 2021 hebben de Woordenaars hun eerste album uitgebracht genaamd ‘ Straight From The 035 ‘.
Dit collectief rapt hiphop to the fullest met mc’s, b-boys, dj’s en producers en laat hiermee zien dat het Gooi een levende hiphop community heeft. Het collectief is samengebracht door stichting Dynamic Arts, een organisatie die zich binnen het Gooi inzet voor de groei van jong talent.