Kat Eaton (UK)

Een mix van blues, jazz en soul

Rauw, betoverend en onmisbaar

Maak kennis met Kat Eaton, een ware sensatie met een stem doordrenkt van soul en kracht, met een bluesy, jazz geïnspireerde stijl die uitpuilt van pure klasse.

Kat heeft al veel gave dingen mogen doen, met tournees door de UK en Europa als support voor grootheden als Jools Holland, Paul Carrack, The Teskey Brothers, Marc Broussard en Mamas Gun. Niet alleen heeft ze keer op keer headline shows uitverkocht, maar ze heeft ook samengewerkt met bekende namen zoals Caro Emerald, Ruby Turner en Roberta Campos. Ook heeft ze nieuwe fans veroverd via radiostations over de hele wereld.

Na het succesvolle debuutalbum ‘Talk To Me’ staat Kat nu klaar om haar langverwachte tweede album, ‘Honestly’, uit te brengen. Met gloednieuw materiaal en haar unieke interpretaties van klassiekers van legendes als Aretha Franklin, Carole King, Ray Charles en Nina Simone, belooft Kat Eaton’s live-optreden een onvergetelijke ervaring te zijn.

Met een band achter haar die eerder heeft gespeeld met grootheden zoals Tom Jones, Van Morrison, Amy Winehouse en Gregory Porter, garandeert Kat Eaton een live ervaring die rauw, betoverend en absoluut onmisbaar is.