Jan Akkerman presents
Knight Of The Guitar

Gitaargoden Jan Akkerman, Leendert Haaksma, Erwin Nyhoff, John Hayes en Joep Pelt op één podium

Ben je klaar voor een buitengewone gitaarervaring? Maak kennis met Knight of the Guitar! Vijf gitaristen hebben hun krachten gebundeld om het publiek een onvergetelijke avond vol muzikale magie te bezorgen. Naast gitaarlegende Jan Akkerman zijn dit Leendert Haaksma, Erwin Nyhoff, John Hayes en Joep Pelt. Ze worden muzikaal ondersteund door de vaste begeleidingsband van Jan.

Bedenker Jan Akkerman viert zijn verjaardag (dit jaar wordt hij 77) het liefst op het podium; daarom moest 24 december een traditie worden voor een muzikaal evenement. Dit evenement van Akkerman is inmiddels uitgegroeid tot een complete tour.

Deze adellijke gitaristen zijn niet alleen meesters in hun eigen genre, maar doorbreken gezamenlijk ook alle muzikale grenzen. Ze worden ondersteund door een geweldige band onder leiding van Coen Molenaar, die een indrukwekkende drive heeft.

Alsof dat nog niet genoeg is, wordt het podium verrijkt met de betoverende stem van vocaliste Laurie Akkerman. Laat jezelf onderdompelen in een avond vol gitaargeweld en laat je meeslepen op de golven van virtuositeit en creativiteit. Of je nu een fan bent van rock, jazz, blues of iets daartussenin, Knight of the Guitar zal je verrassen en inspireren.