LEGENDS Of ROCK Tribute Tour

Met tributes aan Nirvana, Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers en Pearl Jam!

LEGENDS Of ROCK

Op vrijdag 25 oktober keert de LEGENDS of ROCK Tribute Tour terug naar De Vorstin voor een spectaculaire Grunge/Rock-editie! In onze grote zaal zullen de beste tributebands van Nirvana, Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers en Pearl Jam alle hits en beste albumnummers van hun muzikale helden ten gehore brengen. In de altijd perfecte ambiance biedt deze avond je een aaneenschakeling van dynamische optredens en de ultieme ‘Live In Concert’-ervaring.

Met Nirvana door Negative Creeps, Foo Fighters door Monkey Wrench, Red Hot Chili Peppers door Funky Monks en Pearl Jam door WHY GO HOME, staat deze Grunge/Rock-ervaring op het hoogste niveau.

Negative Creeps

Negative Creeps is het ultieme eerbetoon aan Nirvana, bekend van hun energieke shows in o.a. Melkweg, Paradiso en Oosterpoort. De band wordt geprezen om hun geluid dat sterk doet denken aan Nirvana, door onder andere Mathijs van Nieuwkerk, Nico Dijkshoorn, Giel Beelen, 3VOOR12 en OOR. Na het uiteenvallen van The Rudolfs, besloot Negative Creeps de beste Nirvana tribute van Nederland te worden, en brengt nu alle albums en b-sides van Nirvana ten gehore.

Monkey Wrench

Monkey Wrench, de Foo Fighters tributeband, staat garant voor een energieke podiumact die zijn gelijke niet kent. Ze spelen het repertoire van Foo Fighters met 120% energie, fun en compromisloze Rock, als eerbetoon aan hun helden.

Funky Monks

Funky Monks brengt de legendarische nummers van Red Hot Chili Peppers, inclusief tracks van het baanbrekende album BloodSugarSexMagik uit 1991. Na een pauze van 20 jaar is de magie terug en brengt Funky Monks de unieke crossover-rock van de Peppers weer tot leven!

WHY GO HOME

WHY GO HOME, dé Pearl Jam tribute van Nederland, staat bekend om hun authentieke Pearl Jam-sound en indrukwekkende live-optredens. Met een mix van oude en nieuwe hits, van stevige rocknummers tot intieme ballads, biedt WHY GO HOME een eerbetoon aan Pearl Jam dat je niet mag missen.

Mis deze LEGENDS Of ROCK avond niet! Kom en geniet van een avond vol grunge en rock uit de jaren 90.