LeNoise (BE)
Neil Young Tribute

Een eerbetoon aan The Ditch Trilogy!

Neil Young-tribute LeNoise komt op 23 november naar De Vorstin en duikt tot aan de lippen in Neil Young’s Ditch Trilogy met uitvoeringen veel songs van de albums Tonight’s the Night, Time Fades Away en On The Beach.

Verteerd door schuldgevoel na het overlijden van Danny Whitten, zijn goede vriend bij Crazy Horse, stuurde Neil Young zijn commercieel succes hopeloos de sloot in met deze drie donkere platen. Toch bevatten ‘Time Fades Away’, ‘On The Beach’ en ‘Tonight’s The Night’ meer dan voldoende ruwe diamanten voor een ijzersterke show. Uiteraard worden ook populairdere songs als ‘Old Man’, ‘Heart Of Gold’ en het verschroeiende werk van Crazy Horse niet over het hoofd gezien. Weinig muzikanten komen weg met het oeuvre van Young, maar LeNoise heeft de passie, eigenzinnigheid en een indrukwekkend samenspel in huis om van iedere show een belevenis te maken.

Neil Young-tributebands zijn er dertien in een dozijn, maar LeNoise behoort duidelijk tot de top. Veel korter bij Neil Young & Crazy Horse kan je niet geraken.
— Het Nieuwsblad