Live in ’t Bos | Jaap Reesema e.a.

Met optredens van o.a. Jaap Reesema, Holi Fools, Philine en Jack Jarryd

Over Live in 't Bos

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van topoptredens in de natuur tijdens Live in ’t Bos!

Het bostheater in deze natuurlijke omgeving biedt plaats aan maximaal 800 bezoekers. Naast grote namen is er ook ruimte voor opkomend en lokaal talent. Verwen jezelf met lekkere hapjes, drankjes, foodtrucks en ander randprogramma.

De locatie is per fiets goed bereikbaar vanuit Hilversum en omliggende plaatsen.

Over Jaap Reesema

Kun je je het al voorstellen? Jaap Reesema die met zijn kraakheldere stem ‘Nu Wij Niet Meer Praten‘, ‘Alles Komt Goed‘ en ‘Grijs‘ zingt, terwijl de vogels in het bos op achtergrond meefluiten? Wij wel! Speciaal voor Live in ’t Bos bereidt Jaap een show in kleine setting voor en eerlijk gezegd hadden we geen betere eerste hoofdact voor Live in ’t Bos kunnen bedenken.

Special guest: Philine (vervanger Chels)

Helaas kan het optreden van singer-songwriter Chels niet doorgaan. Maar gelukkig hebben we een waardige vervanger gevonden. Philine! Misschien heb je haar en haar band zien schitteren op Patat Met een paar maanden geleden in onze kleine zaal. Met haar heldere zang en eerlijke verhalen trekt Philine al snel je aandacht. De 22-jarige zangeres uit Rotterdam opende al voor artiesten als Froukje en Maaike Ouboter, werd gekozen als 3voor12 Talent van de Popronde-editie 2021 en bracht vorig jaar haar debuut-EP genaamd “Somewhere Else” uit.

Support: Holi Fools

Met hun cryptische indie folk schijnen ze licht op hun eigen binnenwereld, en misschien op die van jou. De pure ambachtelijke liedjes, indringende zang en aanstekelijke humor sleept je mee in hun muzikale wereld vol kwinkslagen. Dit optreden wordt verzorgd in samenwerking met Music Around The Fireplace!

Support: Jack Jarryd

Jack Jarryds muziek balanceert tussen frisse pop en levendige rock, gekenmerkt door epische solo’s en pompende 80’s synths. In zijn performance streeft hij naar ultieme interactie met het publiek, enerzijds door zijn oprechte kwetsbaarheid en anderzijds door opzwepende Rock ’n Roll.

Tijdschema

  • 17:00 – Terrein open
  • 17:00 – Picknick, foodtrucks, bosrondleiding
  • 18:00 – Start programma

Heb je een vraag? Check dan de FAQ op de festivalwebsite!