Live in ’t Bos | Kovacs e.a.

Met optredens van Kovacs, Morpheus, Crowbars en Djoeke

Over Live in 't Bos

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van topoptredens in de natuur tijdens Live in ’t Bos!

Het bostheater in deze natuurlijke omgeving biedt plaats aan maximaal 800 bezoekers. Naast grote namen is er ook ruimte voor opkomend en lokaal talent. Verwen jezelf met lekkere hapjes, drankjes, foodtrucks en ander randprogramma.

De locatie is per fiets goed bereikbaar vanuit Hilversum en omliggende plaatsen.

Over Kovacs

Sharon Kovacs bracht bijna tien jaar geleden haar eerste werk uit. Sindsdien stond ze in ons kikkerlandje op festivals Lowlands, North Sea Jazz, Pinkpop maar maakte ook in het buitenland op festivals als Glastonbury, Sziget en Rock Werchter furore. Haar nieuwe album ‘Child Of Sin‘ is net uit en ze komt voor een heel exclusief optreden met een strijkers kwartet naar Live in ’t Bos. Wat kijken we daar naar uit!

Special guest: Morpheus

Met zijn innemende stem debuteert de Amsterdamse singer-songwriter Morpheus dit jaar met zijn debuut-EP ‘Morphosis’. Geïnspireerd door Jacques Brel en Kate Bush, draait het project om het vertellen van echte verhalen met bezielde vocalen.

Support: Crowbars

Geïnspireerd door oude zeemansliederen, keltische folk en Amerikaanse worker songs, giet Crowbars met rauwe stem en sober instrumentarium zijn verhalen in een modern Rootsy jasje. Dit optreden wordt verzorgd in samenwerking met Music Around The Fireplace!

Support: Djoeke

Met een eigenzinnig klassiek voorkomen en een gelaagde stem bezingt Djoeke het vrouwelijke perspectief in haar noir getinte chansons. Haar muziek ligt in het verlengde van Edith Piaf en wordt tegelijkertijd ondersteund door donkere instrumentatie, á la Portishead. Een perfecte combi met Kovacs als headliner!

Tijdschema

 

  • 17:00 – Terrein open
  • 17:00 – Picknick, foodtrucks, bosrondleiding
  • 18:00 – Start programma

Heb je een vraag? Check dan de FAQ op de festivalwebsite!