Live in ’t Bos | Waylon e.a.

Met optredens van Waylon, Yentl, Cookhouse en Boaz

Over Live in 't Bos

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van topoptredens in de natuur tijdens Live in ’t Bos!

Het bostheater in deze natuurlijke omgeving biedt plaats aan maximaal 800 bezoekers. Naast grote namen is er ook ruimte voor opkomend en lokaal talent. Verwen jezelf met lekkere hapjes, drankjes, foodtrucks en ander randprogramma.

De locatie is per fiets goed bereikbaar vanuit Hilversum en omliggende plaatsen.

Over Waylon

Hij komt zelf uit Hilversum dus komt waarschijnlijk ook op de fiets: Waylon! Deze rasmuzikant doet wat hij zelf wilt en dat doet hij verdomd goed. Hij speelt alleen samen met de beste muzikanten dus dit belooft een muzikaal hoogstandje te worden. Laat je deze zaterdagavond meenemen door de fantastische stem en muzikaliteit van Waylon!

Special guest: Yentl

Yentl is een artiest en singer-songwriter die woont in Nederland, maar haar muzikale thuis vond in Nashville, TN. Met haar ukulele meandert ze op eigen wijze tussen de gebaande wegen van country en pop. Onlangs releaste ze haar EP ‘For the Better of Me nog bij ons in De Vorstin!

Support: Cookhouse

Je herkent de indiepop van Cookhouse aan hun bitterzoete lyrics met hoopvolle ondertoon, het rauwe, maar ook gevoelige randje en de harmonieuze combo van gitaar en drum. Dit optreden wordt verzorgd in samenwerking met Music Around The Fireplace!

Support: Boaz

Al op jonge leeftijd ontdekte Boaz zijn liefde voor country, blues en soul. Nu maakt hij gitaarliedjes met een oorsprong in de Amerikaanse rootsmuziek, waarin hij tekstueel zijn levenslessen en -ervaringen heeft verwerkt. Over zijn familie, zijn eerste liefde, zijn eerste gebroken hart en ander leed. Maar altijd vanuit een het-glas-is-halfvol-benadering.

Tijdschema

  • 16:00 – Terrein open
  • 16:00 – Picknick, foodtrucks, bosrondleiding
  • 18:00 – Start programma

Heb je een vraag? Check dan de FAQ op de festivalwebsite!