Live in ’t Bos

Intieme serie concerten met o.a. Jaap Reesema, Kovacs, Waylon en Nielson

Van 24 tot en met 27 augustus kun je op Landgoed Zonnestraal in Hilversum terecht voor een unieke serie openluchtconcerten.

De Vorstin presenteert van 24 tot en met 27 augustus de allereerste editie van de concertserie Live in ’t Bos. Dit unieke evenement biedt optredens van gerenommeerde Nederlandse artiesten als Nielson, Waylon, Jaap Reesema en Kovacs in een intieme, akoestische setting. De concertserie vindt plaats in het betoverende amfitheater op Landgoed Zonnestraal.

Muziekliefhebbers kunnen dagelijks vanaf het einde van de middag het bos betreden, waar ze verwelkomd worden door boswachters en troubadours, die hen naar de concertlocatie begeleiden. Hier kunnen ze genieten van smaakvolle, versbereide maaltijden van diverse foodtrucks, maar ook van heerlijke wijnen, speciaalbieren en een breed scala aan frisdranken, terwijl ze luisteren naar drie voorprogramma’s en de hoofdact van de avond.

Naast de al genoemde artiesten zullen er ook optredens zijn van diverse opkomende en lokale talenten. In de laan richting het amfitheater kunnen bezoekers genieten van straattheater, lokale kunstenaars en de rustgevende, bosrijke omgeving.

Donderdag 24 augustus - Jaap Reesema

Kun je je het al voorstellen? Jaap Reesema die met zijn kraakheldere stem ‘Nu Wij Niet Meer Praten‘, ‘Alles Komt Goed‘ en ‘Grijs‘ zingt, terwijl de vogels in het bos op achtergrond meefluiten? Wij wel!

Speciaal voor Live in ’t Bos bereidt Jaap een show in kleine setting voor en eerlijk gezegd hadden we geen betere eerste hoofdact voor Live in ’t Bos kunnen bedenken.

Tickets

Vrijdag 25 augustus - Kovacs

Sharon Kovacs bracht bijna tien jaar geleden haar eerste werk uit. Sindsdien stond ze in ons kikkerlandje op festivals Lowlands, North Sea Jazz, Pinkpop maar maakte ook in het buitenland op festivals als Glastonbury, Sziget en Rock Werchter furore. Haar nieuwe album ‘Child Of Sin‘ is net uit en ze komt voor een heel exclusief optreden met een strijkers kwartet naar Live in ’t Bos. Wat kijken we daar naar uit!

Tickets

Zaterdag 26 augustus - Waylon

Hij komt zelf uit Hilversum dus komt waarschijnlijk ook op de fiets: Waylon! Deze rasmuzikant doet wat hij zelf wilt en dat doet hij verdomd goed.

Hij speelt alleen samen met de beste muzikanten dus dit belooft een muzikaal hoogstandje te worden. Laat je deze zaterdagavond meenemen door de fantastische stem en muzikaliteit van Waylon!

Tickets

Zondag 27 augustus - Nielson

Nielson brak door dankzij De Beste Singer-Songwriter maar bleek de afgelopen 10 jaar veel meer in z’n mars te hebben dan zijn ‘Beauty & De Brains’.

Wat dacht je van prachtige nummers ‘IJskoud’ en ‘Diamant’ in een uitgeklede versie? En misschien gaan de voetjes nog wel even voorzichtig van de vloer tijdens ‘Sexy Als Ik Dans’…

Tickets

Diep in het bos van Landgoed Zonnestraal ligt, verscholen tussen prachtige eiken, het meest intieme amfitheater van ’t Gooi en omstreken.

De blaadjes knisperen er zoals ze dat nergens anders doen, de vogels fluiten er de mooiste symfonieën en als de zonnestralen door de takken heen een gouden gloed over het kleine openluchttheater toveren, wens je dat deze zomer nooit stopt.

Wanneer het zelfs op deze lange nazomeravonden begint te schemeren, leiden de warme kleuren van de lampjes je door de avond en wordt het bos zo mogelijk nóg magischer.

Op donderdag 24, vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus vindt op deze bijzondere plek de eerste editie van Live in ’t Bos plaats. Met iedere avond één hoofdact die speciaal voor Live in ’t Bos een intieme, akoestische set voorbereidt.

We openen de poorten van het bos iedere dag aan het eind van de middag, waar onze boswachter en troubadours je opwachten en naar deze magische plek leiden. Daar eet je bij onze foodtrucks de meest verse maaltijden, drink je goede wijn, het speciaalste bier of een fris frisje, terwijl je geniet van de drie voorprogramma’s en de hoofdact.

Kies je eigen zitplek en laat je verwonderen, Live in ’t Bos!