Livin’ Blues 22 (Nicko Christiansen) | Hoochie Mama’s Blues Tavern

Levende legende in onze kleine zaal

Kaarten voor dit concert gaan vrijdag om 10:00 in de verkoop.

Deze editie presenteren de gastheren van Hoochie Mama’s Blues Tavern niemand minder dan... Livin'Blues 22!

Livin’ Blues 22, geleid door frontman en oprichtend lid Nicko Christiansen, begon in de jaren ’70 als Livin’ Blues. Opnames met producers zoals Jaap Eggermont en Mike Vernon (Fleetwood Mac, John Mayall) resulteerden in vele Europese hits zoals ‘Wang Dang Doodle’, ‘LB Boogie’ en ‘Black Liza’. Tegenwoordig speelt deze legendarische formatie nog steeds hun blues-boogie-rock en shuffle-stijl op talloze podia in Nederland. Een aanhoudende interesse in hun muziek wordt niet alleen getoond in hun thuisland, maar ook in vele Europese steden zoals Moskou, Warschau, Boedapest, Berlijn en zelfs zo ver als Azië (Jakarta). In 2008 ontving Livin’ Blues Xperience de Dutch National Blues Award en werden ze uitgeroepen tot beste internationale bluesband in Polen.

Maak je klaar om terug te gaan in de tijd en de legendarische bluesmuziek van Livin’ Blues 22 te beleven! Deze geweldige formatie zal je meenemen op een reis door de jaren ’70 en ’80 met hun iconische hits zoals ‘Wang Dang Doodle’, ‘LB Boogie’ en ‘Black Liza’. Mis deze kans niet om de beste blues-boogie-rock en shuffle-stijl live te horen spelen op een podium bij jou in de buurt! Koop nu je tickets en maak je op voor een onvergetelijke avond met Livin’ Blues 22.

Over Hoochie Mama

Onze hosts, de Hilversumse band Hoochie Mama, verzorgen het voorprogramma!

De muziek van Hoochie Mama leunt veelal op het spel van gitarist Pim Dollé, die met zijn virtuoze spel en sound de aandacht van vele liefhebbers van gitaargeweld weet te trekken. Ondersteund door het strakke drummen van Pascal Numan wordt dit afgewisseld met bluesharp gespeeld door Ron Dollé. Het rauwe stemgeluid van Theo Duurland maakt het geheel compleet. De hechte vriendenclub is met name beïnvloed door grote namen als Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Muddy Waters, John Lee Hooker en vele andere.