Mark Foggo (UK)

Er komt ska-royalty naar Hilversum!

Mark Foggo, een ska-icoon, komt zaterdag 13 april naar De Vorstin! Hij heeft sinds de jaren 80 de skascene gedomineerd met zijn energieke optredens, opvallende persoonlijkheid en aanstekelijke ska-shows.

Hij werd geboren in Engeland, maar verhuisde in 1979 verhuisde naar Nederland en richtte zijn band “Mark Foggo and the Secret Meeting” op. Het jaar daarop, na het uitbrengen van de single “New Shoes” op Top Hole Records, tekende hij een contract bij Polydor Records en bracht zijn debuutalbum “Speeding my Life Away” uit. Het album was meteen een groot succes, en de band begon aan een tour door heel Europa.

Mark heeft door de jaren heen talloze cd’s, albums en singles uitgebracht en heeft met zijn vele televisie- en radio-optredens duizenden shows over de hele wereld gespeeld. Hij wordt vaak beschouwd als een “Missionaris van Ska” en zet zich in voor de promotie van ska-muziek wereldwijd. Tegenwoordig woont hij op een eiland in Thailand, behalve wanneer hij op tournee is met zijn band “The Skasters.”

Dit is je kans om deze legendarische ska-energie live te ervaren in De Vorstin. Het wordt een onvergetelijke avond!