Open Podium
Goes Top 2000

Kom je kunsten vertonen!

Tijdens deze speciale ‘Live 2000’-editie, staat het Open Podium in het teken van De Top 2000. We nodigen iedereen uit om tijdens deze editie een ode te brengen aan een van de artiesten uit deze traditionele ‘Lijst der Lijsten’.

Al zo’n 10 jaar biedt De Vorstin een professioneel podium aan ervaren en minder ervaren artiesten van diverse pluimage. Veel singer-songwriters, muzikanten, cabaretiers, rappers, enzovoort, hebben hier schitterende optredens verzorgd.

Afgelopen jaar werd het publiek in onze kleine zaal vermaakt met een breed scala aan verrassende covers, maar ook de evergreens waar we allemaal zo blij van worden, passeerden de revue. De speciale ‘Live 2000’-editie van het Open Podium is altijd een feest om bij te wonen. Kom je ook?

Meedoen aan Open Podium Goes Top 2000?

Mocht je geïnteresseerd zijn in een plekje op ons podium, meld je dan aan via openpodium@vorstin.nl. Als je op zoek bent naar een gezellige plek met verrassende live acts, kom dan langs in onze kleine zaal op donderdagavond 28 december tussen half acht en half twaalf.

Geef je op!