Patat Met: Maryn Charlie + Loen + Mellie

Line-up: Maryn Charlie + Loen + Mellie

Voor slechts zevenenhalve euro word je tijdens Patat Met getrakteerd op drie nieuwe artiesten die je absoluut in de gaten moet houden! Dit alles onder het genot van een patatje mèt.

Op 17 mei eet je Patat Met: Maryn Charlie + Loen + Mellie!

Maryn Charlie

Deze indie-pop artiest uit Amsterdam vertolkt de innerlijke worstelingen van GenZ op een aanstekelijke en zeer persoonlijke manier: zelfbeeld, zelf sabotage, mentale gezondheid. Van ingetogen luisteren tot bijwonen van opzwepende shows met haar band. Het afgelopen jaar deed ze o.a. mee aan de Grote Prijs van NL en won ze 3FM Trending talent.

Loen

Loen neemt je mee in haar originele blik op de wereld, gedurfde uitspraken en immer turbulente liefdesleven. Verwacht brutale Nederlandstalige pop die je niet alleen kan laten lachen én meezingen, maar ook niet bang is om te zeggen wat jij al de hele tijd zat te denken. Een combinatie van je favoriete indie-popartiesten (denk aan S10, Eefje de Visser, Froukje, WIES), met poppy melodieën, RnB vocal-runs en een rock-attitude. Alternatieve Nederlandstalige pop, maar met een edge.

Loens debuut EP ‘Hoi Ik Ben Loen’ kwam uit op 6 oktober 2023 en is nu overal te beluisteren.

Mellie

Mellie is een talentvolle zangeres en songwriter wiens passie voor muziek al op jonge leeftijd ontstond. Als kind droomde Mellie er al van om astronaut of muzikant te worden. Toen bleek dat het eerste geen optie was, stak ze haar energie in het maken van muziek om zo haar droom te verwezenlijken.