Patat Met:
Malu +
Muylike + Oh Hazar

Line-up: Malu + Muylike + Oh Hazar

Voor slechts zevenenhalve euro word je tijdens Patat Met getrakteerd op artiesten die je absoluut in de gaten moet houden! Dit alles onder het genot van een patatje mèt. Op 19 april eet je Patat Met: Malu + Muylike + Oh Hazar!

Malu

Stel je een combinatie voor van de verfijnde Bourgondische smaak in combinatie met een vleugje Hollandse nuchterheid. Dat is wat je proeft in de muziek van Malu. De smaak van zwoele vocalen, zachte synths en dansbare baslijnen brengen je in een zomerse staat van zijn. Laat je meevoeren door Malu, het ene moment in een fantasie, het andere op de dansvloer.

Muylike

Muylike is het project van de Utrechtse songwriter & producer Stijn Post. Vanuit zijn studio ontstaan zonnige, opgewekte indie-popliedjes aangesterkt door energieke koortjes en melodieuze gitaarlijnen. In aanloop naar zijn debuut album ‘The Wait Is Over’ wordt het nieuwe materiaal met 5-koppige live-band ter gehore gebracht met een gloednieuwe live-show.

Oh Hazar

Oh Hazar zoekt de grens op tussen tegenstellingen. In een verslavende trip vol alternatieve artpop, indierock en postpunk raakt de band universele thema’s als macht en onmacht, eenzaamheid en nooit alleen zijn. Debuut Clair Obscur is geproduceerd door Simon Akkermans en vernoemd naar de schilderstijl die fel licht naast eindeloos donker zet.

Live levert dit prikkelende shows op met subtiele humor, scherpe vragen en muziek die onder de huid kruipt, zoals bij hun live aftrap op het Valkhof Festival 2023. Hier veroverde de band tussen zo’n 1500 andere acts de 10e plek in de toplijst van 3voor12 Gelderland. Onlangs werd Oh Hazar door radiozender KINK bestempeld als een van de Future Icons van 2024, het jaar waarin de band haar eerste EP Clair Obscur presenteert.