Patat Met:
Anna-Rose Clayton + Sarah Julia + Jana Mila

Ontdek ze nu, voordat ze na Eurosonic Noorderslag beroemd en onbereikbaar worden!

Voor slechts zevenenhalve euro word je tijdens Patat Met getrakteerd op artiesten die je absoluut in de gaten moet houden! Dit alles onder het genot van een patatje mèt. Op 12 januari een speciale editie. Er spelen drie acts die allemaal zijn geselecteerd om de week erna te spelen op het Groningse Eurosonic Noorderslag, een van Europa meest bekende showcasefestivals. Grijp dus je kans om ze de week ervoor te zien schitteren, nog nèt voordat ze rijk, beroemd en onbereikbaar zijn…. Op 12 januari eet je Patat Met: Anna-Rose Clayton + Sarah Julia & Jana Mila!

Anna-Rose Clayton

Anna-Rose Clayton ademt hedendaagse pophits en verovert ons met haar Britse attitude en gouden keel. Verwacht aanstekelijke, dansbare en oprechte popmuziek, terwijl ze een edgy twist aan het genre geeft. Na het debuut van haar eerste singles, een weergaloze show op Noorderslag, supports van oa Carly Rae Jepsen, Kae Tempest en MEROL verkocht de zangeres haar eigen Paradiso kleine zaal uit. In 2023 volgt haar tweede EP.

Sarah Julia

Creatief verstrengeld sinds hun kindertijd, het in Rotterdam opgegroeide en in Amsterdam gevestigde zusterduo Sarah Julia begon op jonge leeftijd hun artistieke geesten te verkennen door middel van theater en film. Het is echter in de muziek waar de zussen samenkomen om hun ware thuis te vinden. Geïnspireerd door verschillende artiesten (waaronder Phoebe Bridgers, Big Thief en Joni Mitchell) creëert Sarah Julia muziek die zowel folk- als popinvloeden overweegt, met gebruik van hun songwriting en sonics. Verweven door de twee stemmen van de zussen in doordachte harmonie.

Jana Mila

Jana Mila begon op jonge leeftijd Americana-liedjes te schrijven, geïnspireerd door haar ouders en hedendaagse helden als Brandi Carlile en Phoebe Bridgers. Haar single ‘When Times Get Rough’ kwam in 2022 op Spotify en heeft al meer dan 3,5 miljoen luisteraars bereikt. Vorig jaar nam ze in Nashville haar debuutalbum op, dat volgend jaar wordt uitgebracht. Het combineert hedendaagse pop met de zielvolle vertelkunst en akoestische texturen van Americana.