Patat Met

Deze editie eet je patat met Ben Forte + jet van der steen + AISHA

Showtijden
  • 20:00: AISHA
  • 21:00: jet van der steen
  • 22:15: Ben Forte

Voor slechts zevenenhalve euro word je tijdens Patat Met getrakteerd op artiesten die je absoluut in de gaten moet houden! Dit alles onder het genot van een patatje mèt. Op vrijdag 17 maart is het de beurt aan Ben Forte, AISHA en Jet van der Steen!

Ben Forte

Ben Forte is een 22-jarige rapper-songwriter uit Utrecht die in zijn muziek eerlijk praat over onzekerheid, verlies en zijn zoektocht naar geluk. Met zijn Nederlandstalige teksten en eigen producties zit zijn muziek vol energie, motivatie en wil hij anderen inspireren. Zijn eigen inspiratie haalt hij uit artiesten als twenty one pilots, Ed Sheeran en Chef’ Special.

Na het uitbrengen van zijn debuut-EP rusten, het winnen van de Amsterdamse Popprijs (2019), support van Chef’Special (2021) én het schrijven en produceren van een lied voor een nationale NS-campagne, is Ben Forte in 2022 klaar voor een nieuw hoofdstuk. Dit jaar verschijnt de nieuwe EP en wordt in een energieke duo setting het podium bestegen. Samen met een drummer en zijn piano gaat Ben Forte op tour in Nederland, Frankrijk en Spanje.

jet van der steen

De 20-jarige Jet van der Steen laat al vanaf jonge leeftijd haar stem gelden. Ze groeide op in een groot gezin waarbij Jet zich regelmatig terugtrok op haar kamer om te zingen. Tegenwoordig bereikt zij vanuit haar slaapkamer een groot publiek door regelmatig covers en hertalingen te plaatsen op TikTok, Instagram en YouTube. Achter de schermen werkt ze hard aan haar eigen repertoire. Zo bracht ze al eerder haar singles ‘Uitzichtloos’, ‘Laat het zien’ en ‘Onbekend’ uit. Op 1 juli verscheen Jet’s debuut EP ‘Door mijn ogen’, welke ze tijdens haar release party in Paard (Den Haag) op 7 juli live gespeeld heeft samen met haar band. Jet tourde als geselecteerde van de Popronde 2022 door heel Nederland en onlangs won ze een Popdelft
Music Award voor Rising Star.

AISHA

Wie goed doet, goed ontmoet. Dat is kenmerkend voor de Pop zangeres AISHA (Aisha Fisscher, 23). De vocalist groeide op in een muzikaal gezin en stond als kind al in de AFAS Live en Ahoy. In 2020 begon zij met het uitbrengen van eigen muziek. Met haar krachtige en heldere stem snijdt AISHA de onderwerpen aan die zij en de mensen in haar omgeving dagelijks bezighouden. Dit doet ze in de vorm van Nederlandstalige toegankelijke Pop, met een knipoog naar R&B.

Recent bracht AISHA haar nieuwste single ‘Vliegen’ uit. Een vrolijke uptempo Pop song over de verliefdheid roes in het begin van een relatie. Eerder was zij het voorprogramma van FLEMMING tijdens De Amsterdamse Zomer en zijn kleine clubtour in December 2022.