Patat Met
Soul: Jaïr Faria + Säm Wilder + Belleflamme

Genieten van drie bands én een patatje met

Jaïr Faria Patat Met Soul

Voor slechts zevenenhalve euro word je tijdens Patat Met getrakteerd op artiesten die je absoluut in de gaten moet houden! Dit alles onder het genot van een patatje mèt. De editie van 20 september is een speciale, vol met dé meest smaakmakende nieuwe soulartiesten van het moment: Patat Met Soul dus! Dit keer is de line-up van Patat Met Soul: Jaïr Faria + Säm Wilder + Belleflamme!

Jaïr Faria

Jaïr Faria, geboren en getogen in Amsterdam, heeft al op jonge leeftijd indrukwekkende prestaties geleverd als zanger, songwriter en muzikant. Met een veelzijdige stijl waarin indie pop, neo-soul en rock samenkomen, onderscheidt hij zich als een opkomend talent met een veelbelovende toekomst. Zijn soulvolle stem en meeslepende teksten maken een verpletterende indruk op luisteraars. In 2020 bracht hij, op vijftienjarige leeftijd, zijn debuutsingle “Terug Naar Nu” uit samen met zijn vader Glen Faria. Deze single heeft inmiddels 2,9 miljoen streams op Spotify en kreeg veel media-aandacht. Jaïr maakt nu Engelstalige muziek met internationale allure.

In 2021 zette Jaïr de volgende stap in zijn solocarrière met de release van ‘Valentine’, een krachtige single in samenwerking met ADA Benelux (onderdeel van Warner Music). Zijn laatste single “Why Me” is een prachtige ballad die zijn unieke sound verder laat horen. Met een groeiende aanhang belooft Jaïr Faria een artiest te worden om in de gaten te houden. Hij plant de release van twee nieuwe singles en een EP, werkt samen met MOJO, treedt op diverse festivals op, en fungeert als voorprogramma bij internationale artiesten. Bovendien neemt hij deel aan de Mentos Grote Prijs van Nederland.

Säm Wilder Patat Met Soul

Sam Wilder

Säm Wilder, een Nederlandse singer-songwriter-producer, staat bekend om zijn genre-overschrijdende stijl en energieke stem. Na vijf jaar in Los Angeles te hebben gewerkt en zijn netwerk te hebben uitgebreid, keerde hij in 2022 terug naar Nederland om zijn carrière verder te ontwikkelen. In 2024 richt hij zich op zijn nieuwe SUPERNOVA EP, met jazzy, neo-soul en R&B-invloeden. Met zijn nieuwe band van vijf jazzmuzikanten werkt hij aan nieuw materiaal en live-optredens. Säm’s muziek is te horen geweest op diverse Nederlandse radiostations en muziekblogs, en hij heeft opgetreden op festivals zoals Better Get Hit. Zijn debuutproject Homebound uit 2020, geproduceerd met Brandon Deener, werd goed ontvangen. Säm heeft samengewerkt met gerenommeerde figuren en zijn muziek is te horen geweest in verschillende Amerikaanse tv-shows. Zijn nieuwe EP wordt momenteel gemixt in Los Angeles.

Belleflamme Patat Met Soul

Belleflamme

Belleflamme’s harmonieën resoneren met degenen die in verdriet hebben gebaad, maar ervoor hebben gekozen niet te verdrinken. Met een rauwe, warme klank nodigt ze uit om net dat tikkeltje meer te voelen. In haar nummers omarmt ze haar breekbaarheid, waardoor een authentieke verbinding ontstaat die haar muziek tot leven brengt.