Patat Met Soul

Met Noa Lauryn + Alison Jutta + Sachee

Speciale soul-editie van het welbekende Patat Met

Na een zeer geslaagde eerste editie is het soulvolle zusje van de reguliere Patat Met terug met een nieuwe lichting smaakmakende artiesten!

Voor slechts zevenenhalve euro word je tijdens Patat Met getrakteerd op artiesten die je absoluut in de gaten moet houden! Dit alles onder het genot van een patatje mèt. De editie van 15 september is een speciale, vol met dé meest smaakmakende nieuwe soulartiesten van het moment. De beurt is dit keer aan Noa Lauryn, Alison Jutta en Sachee.

 

Noa Lauryn

Amsterdamse Noa Lauryn, geboren en getogen, begon met het uitbrengen van muziek in 2020. Haar rustgevende future-soulgeluid werd geprezen door media zoals Dansende Beren (BE) en LINDA Magazine en werd gedraaid op Sublime FM, NPO Radio 2 en meer. In 2021 toerde ze met het showcasefestival Popronde. In 2022 toerde ze door Nederland en Duitsland om haar tweede EP “Remember Summer” te promoten, in samenwerking met Benjamin Fro. Deze herfst trad ze op in het Melkweg RADAR-programma, en in maart dit jaar bracht ze haar debuutalbum “Coin Collection” uit.

Sachee

Sachee is niet zomaar een band. Sachee is een ervaring: acht unieke artiesten die samen een onstuimige maar perfect gecoördineerde ambiance creëren. Sachee brengt de sfeer en Sachee is het feest. Een mix van creatief genie, normdoorbreking en het doorbreken van verwachtingen, Sachee weet oren te vangen en ogen te openen. Door de combinatie van verschillende culturele en muzikale achtergronden is deze samenkomst van geesten en vibes volstrekt uniek, en iets om nauwlettend in de gaten te houden.

Alison Jutta (BE)

Alison Jutta (BE/NL) laat je meevoeren op haar vrolijke, lofi beats, maar ze zal tegelijkertijd je hart breken. Terwijl ze je omhult met elegante melodieën en kristalheldere zang, kietelt ze je geest met haar openhartige teksten over de kwetsbaarheden van het dagelijks leven. Geïnspireerd door artiesten zoals HAIM en Maggie Rogers, variëren haar nummers van klein en intiem tot uptempo en opgewekt, maar wat constant blijft, is haar warme stem, verfijnd songwriting en verlangen om schoonheid te vinden in het alledaagse.